Libnet.ro
UNICEF

16:00

Laura Cosoi asteapta cu nerabdare sa devina mama pentru a doua oara. Uite cum a amenajat actrita camera fetitelor si ce obiect de suflet le-a daruit (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Laura Cosoi asteapta cu nerabdare sa devina mama pentru a doua oara. Uite cum a amenajat actrita camera fetitelor si ce obiect de suflet le-a daruit (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi mai are foarte putin pana o va aduce pe lume pe cea de-a doua fetita si cum era de asteptat, actrita a amenajat cu bun-gust o camera pe care cele doua surioare o vor imparti. Ea a postat si. continuă pe B1

Laura Cosoi asteapta cu nerabdare sa devina mama pentru a doua oara. Uite cum a amenajat actrita camera fetitelor ei si ce obiect de suflet le-a daruit (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi mai are foarte putin pana o va aduce pe lume pe cea de-a doua fetita si cum era de asteptat, actrita a amenajat cu bun-gust o camera pe care cele doua surioare o vor imparti. Ea a postat si.

Soc si groaza pentru Nicoleta de la Insula Iubirii, inainte sa devina mama. Ce i-a facut un barbat

Fosta ispita de la Insula Iubirii este terorizata de un barbat. Aceasta este insarcinata in aproximativ 8 luni. Ce i-a facut un barbat Nicoletei Dragne. Fosta ispita este terorizata. Nicoleta este insarcinata in aproape 8 luni si are probleme delicate cu bebelusul nenascut. De curand aceasta si-a recuperat contul de Instagram si a povestit pe .

Actrita din Game of Thrones a devenit mama pentru prima oara. Ce nume a ales pentru fetita

Sophie Turner este o actrita cunoscuta pentru rolul ei, Sansa Stark, in premiatul serial de drama a celor de la HBO, Game of Thrones. Personajul este o tanara nobila proeminenta in serial, fiica cea mai mare a Lordului Eddard Stark, seful House Stark. Sansa Stark, mamica pentru prima oara Sophie Turner s-a nascut pe 21 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )