Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce pensie are Nadia Comaneci la 58 de ani. Suma pe care o incaseaza lunar fosta gimnasta din partea statului roman (Galerie Foto)

B1 B1,
 Ce pensie are Nadia Comaneci la 58 de ani. Suma pe care o incaseaza lunar fosta gimnasta din partea statului roman (Galerie Foto)

Nadia Comaneci este prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica. Ea a facutlegenda in lumea gimnasticii mondiale, la doar 14 ani,invingandcomputerul ol. continuă pe B1

Ce pensie are Petre Roman la 74 de ani. Suma pe care o incaseaza lunar fostul premier

Ani de zile a facut parte din lumea politica, chiar si din cea universitara, dar iata ca acum se dedica familiei sale frumoase, sotiei si fiului lor. Petre Roman are 74 de ani si este pensionar. Iata cat incaseaza lunar de la statul roman dupa ani de munca.

Le infometau si le bateau daca refuzau. Nadia Comaneci a scapat de cosmarul cuplului Karoly

Bela si Martha Karolyi, fostii antrenori ai lotului national de gimnastica al Romaniei, care au antrenat-o si pe Nadia Comaneci, se confrunta cu acuzatii foarte grave in Statele Unite ale Americii, unde au emigrat inca din anul 1981. Antrenorii Bela si Martha Karolyi, acuzati de gimnastele americane ca le-au infometat si le-au batut Fostele gimnaste .

Mugur Isarescu implineste azi 71 de ani. Ce pensie are guvernatorul BNR

Mugur Isarescu, care este de peste un sfert de secol la conducerea Bancii Nationale a Romaniei, implineste vineri, 1 august, 71 de ani. De curand, averea lui Mugur Isarescueste din nou in centrul atentiei,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )