Libnet.ro
UNICEF

22:30

Povestea hilara a unei femei din Marea Britanie. Sustine ca este un extraterestru captiv intr-un corp de om si simte in mod constant vibratiile universului (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Povestea hilara a unei femei din Marea Britanie. Sustine ca este un extraterestru captiv intr-un corp de om si simte in mod constant vibratiile universului (GALERIE FOTO)

De aproximativ 10 ani, Lhouraii Li traieste ca un extraterestru. Femeia in varsta de 30 de ani se declara pasionata de civilizatiile cosmice si sustine ca este o fiinta spatiala in trup de om. continuă pe B1

Povestea hilara a unei femei din Marea Britanie. Sustine ca este un extraterestru captiv intr-un corp de om si simte in mod constant vibratiile universului (GALERIE FOTO)

De aproximativ 10 ani, Lhouraii Li traieste ca un extraterestru. Femeia in varsta de 30 de ani se declara pasionata de civilizatiile cosmice si sustine ca este o fiinta spatiala in trup de om.

Coronavirus: Marea Britanie a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii excesive dintre tarile europene

Marea Britanie s-a confruntat cu cea mai mare mortalitate exesiva inregistrata in Europa de la inceputul pandemiei declansate de noul coronavirus, in timp ce alte tari, precum Spania, au cunoscut varfuri mai marcate si mai localizate, a raportat joi un studiu britanic realizat pe 21 de tari europene, relateaza AFP si Reuters.

Ambasadorul chinez la Londra a amenintat Marea Britanie

Ambasadorul chinez la Londra a amenintat azi Marea Britanie, intr-un limbaj deloc diplomatic, ca nu are niciun viitor daca se decupleaza de statul comunist, conform Reuters.

China a inceput sa ameninte pe fata Marea Britanie: Nu mai aveti niciun viitor daca ne dati deoparte. Veti plati

Ambasadorul chinez la Londra a amenintat joi Marea Britanie, intr-un limbaj deloc diplomatic, ca nu are niciun viitor daca se decupleaza de statul comunist, transmite Reuters.

Christina Verchere, OMV Petrom, despre modificarea Legii Offshore: Orice intarziere erodeaza fundamentele economice ale proiectului din Marea Neagra

Gazele din Marea Neagra pot ajuta Romania sa isi revina din punct de vedere economic post-pandemie, insa modificarile la Legea offshore intarzie, ceea ce erodeaza fundamentul economic al acestui proiect, a declarat Christina Verchere, CEO al OMV Petrom, intr-un interviu acordat Agerpres.

Marea Britanie amana viitoarea etapa de relaxare a masurilor

Guvernul britanic a decis sa amane cu cel putin doua saptamani viitoarea faza a iesirii din izolare in Anglia - prevazuta sambata prin redeschiderea cazinourilor, jocului de popice, patinoarelor si salilor de spectacol -, din cauza unei cresteri a contaminarii cu noul coronavirus si sa impuna purtarea mastii de protectie la muzeu, cinematograf si in lacasurile de cult, a anuntat vineri premierul Boris Johnson, conform AFP.

Marea Britanie amana ridicarea restrictiilor anuntata pentru 1 august. Johnson: Trebuie sa apasam pedala de frana

In urma cresterii din nou a noilor cazuri de COVID-19 guvernul britanic a decis sa amane cu cel putin doua saptamani urmatoarea etapa a relaxarii restrictiilor antiepidemice, care era prevazuta pentru sambata.

Interzicerea Huawei in Marea Britanie deschide usa concurentei, insa poate afecta consumatorii

Decizia Marii Britanii de a interzice Huawei din retelele de telecomunicatii 5G de generatie viitoare este cea mai recenta lovitura adresata liderului mondial in echipamentele de telecomunicatii si ar putea contribui la fundamentarea unor schimbari mai largi in industrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )