Libnet.ro
UNICEF

09:30

CABRAL a facut ANUNTUL dupa 8 ani de CASNICIE! A dat DETALII la care NIMENI nu se astepta...

B1 B1,
 CABRAL a facut ANUNTUL dupa 8 ani de CASNICIE! A dat DETALII la care NIMENI nu se astepta...

Cabral si actuala sotie, Andreea, formeaza un cuplu de 12 ani, dar sunt casatoriti de 8. RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMANIA E iN LACRIMI GALERIE FOTO) La. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE! Petre Roman a aflat VESTEA de pe internet

Petre Roman s-a schimbat total! Ajunsla 73 de ani, fostul premiereste complet schimbat.

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

GATA! CRBL a facut ANUNTUL SOC dupa mai bine de 10 ani de CASNICIE cu Elena! Suntem TOTAL OPUSI

CRBL este casatorit de 11 ani cu frumoasa lui sotie, Elena! impreuna au si o fetita, pe nume Alesia. Sotia lui CRBL este o fosta dansatoare si coregrafa.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a fostului primar al Capitalei s-a agravat. Viorel Lis a fost operat in urma cu cateva luni si acum comunica din ce in ce mai.

Milioane de fani, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre mama lui, MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )