Libnet.ro
UNICEF

18:00

ASTA NU SE POATE! CELE MAI STANJENITOARE MOMENTE traite de Adela Popescu! Esti atat de...

B1 B1,
ASTA NU SE POATE! CELE MAI STANJENITOARE MOMENTE traite de Adela Popescu! Esti atat de...

Adela Popescu si-a amintit, in cadrul unui interviu pentru Perfecte. ro, de cele mai ciudate si amuzante momente din viata sa. continuă pe B1

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Google Play Awards 2019: care sunt cele mai populare aplicatii si jocuri de pe Android

La mai putin de o zi dupa ce Apple a publicat cele mai populare aplicatii in AppStore, cei de la Google si-au publicat propriile liste. incercand sa multumeasca atat capra, cat si varza,.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

Cele mai agresive rase de pisici. Felinele care pot deveni periculoase in preajma copiilor

Putine animale au reusit sa-si gaseasca un loc in sufletul oamenilor asa cum au izbutit pisicile. Nu intamplator, alaturi de caini, sunt printre cele mai populare animale de companie.

Cele mai importante momente de la parada militara de Ziua Marii Uniri, de 1 Decembrie. Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la ceremonie Foto Video

Parada militara de 1 decembrie 2019 va avea loc, la fel ca si in ceilalti ani, la Bucuresti si la Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Militarii s-au pregatit intens pentru parada de 1 decembrie, care va arata cetatenilor ce are mai bun Armata Romana in materie de dotari si personal. UPDATE 13:00 Defilarea militara .

Adevarul despre pastele italiene. Ce mancam de fapt de cele mai multe ori

Italia, cel mai mare consumator mondial de paste, nu poate renunta la graul din America de Nord care este utilizat pentru a produce spaghetti si macaroni, dupa ce vremea nefavorabila si insamantarile mici au.

Cei mai inalti barbati si cele mai inalte femei din lume, care au trait sau care mai sunt inca in viata

Cele mai inalte persoane care au trait in lume au avut inaltimi semnificative, mult peste 2 metri, atat in cea ce priveste categoria barbatilor, cat si a femeilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )