Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidia Buble a facut ANUNTUL SOC! GATA, a decis SA RENUNTE! Ma duc spre BISERICA. Lui RAZVAN SIMION I-A PICAT FATA

B1 B1,
Lidia Buble a facut ANUNTUL SOC! GATA, a decis SA RENUNTE! Ma duc spre BISERICA. Lui RAZVAN SIMION I-A PICAT FATA

Lidia Buble, iubita lui Razvan Simion de la Antena 1, a anuntat cand se va retrage din industria muzicala si ce va face dupa asta, cu ce se va ocupa. continuă pe B1

Lidia Buble a facut ANUNTUL SOC! GATA, a decis SA RENUNTE! Ma duc spre BISERICA. RAZVAN SIMION, in lacrimi

Lidia Buble, iubita lui Razvan Simion de la Antena 1, a anuntat cand se va retrage din industria muzicala si ce va face dupa asta, cu ce se va ocupa.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! De data asta, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel. La aniversarea celor10 ani de casnicie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj.

Lidia Buble a anuntat cand se va retrage din muzica. Ma duc spre Biserica, de unde am venit!

Lidia Buble a dezvaluit ce va face dupa ce se va retrage din industria muzicala. Artista a declarat, in cadrul emisiunii Xtra Night Show, ca se va indrepta din nou catre biserica, spre surprinderea lui Catalin Bordea. Lidia face parte din cultul crestin Penticostal. Lidia Buble a anuntat cand se va retrage din muzica Cantareata .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Carmen Harra A FACUT ANUNTUL SOCANT! Sfarsitul Lumii e mai aproape decat credeam! Marele MACEL va lovi curand

Celebra prezicatoare Carmen Harra a facut o serie de previziuni neobisnuite care au socat publicul din Romania. Vedeta a precizat ca in urmatorii ani Terra va fi abandonata iar oamenii se vor muta pe alte.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

Celebrul numerolog Mihai Voropchivici a facut o analiza in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in ziua de 16 a fiecarei luni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )