Libnet.ro
UNICEF

09:30

A RUPT TACEREA! Adrian Titieni, PRIMA REACTIE dupa ce fosta sotie S-A CUPLAT cu Alexandru Papadopol: Le doresc...

B1 B1,
A RUPT TACEREA! Adrian Titieni, PRIMA REACTIE dupa ce fosta sotie S-A CUPLAT cu Alexandru Papadopol: Le doresc...

Divortul dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol a tinut primele pagini ale ziarelor in ultima perioada, iar, recent, actorul a fost surprins sarutandu-se, in fata casei acestuia, cu Adrian Irimescu,. continuă pe B1

Adrian Titieni, distrus dupa ce a vazut-o pe fosta sotie cu Alexandru Papadopol: Se gandeste la rusinea celor doi copii!

Imaginile in care Alexandru Papadopol, fostul sot al Ioanei Ginghina, si Adriana Irimescu, fosta sotie a lui Adrian Titieni, se saruta patimas in public, au atras dupa cum era de asteptat reactii din partea fostilor parteneri de viata ai acestuia. Discret cu viata sa personala, Titieni a evitat sa faca declaratii in fata presei, insa .

Cum a primit Adrian Titieni vestea ca fosta lui sotie are o relatie cu Alexandru Papadopol: E distrus. Se gandeste la copii

Celebrul actor si fost rector al UNATC Adrian Titieni 56 de ani) nu a primit bine vestea ca fosta lui sotie, actrita Adriana Irimescu 43 de ani), are o relatie cu actorul Alexandru Papadopol 44 de ani).

Catalin Botezatu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce o problema de sanatate i s-a agravat brusc. Prima reactie

Catalin Botezatu si-a speriat prietenii si fanii in momentul in care a avut nevoie urgenta de ajutorul medicilor. Acesta se simte putin mai bine acum, astfel ca a facut primele declaratii despre episodul prin care a trecut, pentru a-si linisti fanii. Catalin Botezatu, de urgenta la spital! Prima reactie Cunoscutul designer a ajuns de urgenta .

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

Victor Piturca, prima declaratie dupa ce a venit la U Craiova: Obiectivul meu, castigarea campionatului

Victor Piturca a declarat, joi, dupa ce a fost anuntat ca manager al Universitatii Craiova, ca nu dorea sa revina in fotbalul romanesc in acest moment, dar atunci cand a primit oferta gruparii oltene nu a ezitat. El a precizat ca are ca obiectiv castigarea titlului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )