Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gwyneth Paltrow are un nou iubit, la patru luni dupa despartirea de solistul trupei Coldplay, Chris Martin

Adevărul Adevărul,
Gwyneth Paltrow are un nou iubit, la patru luni dupa despartirea de solistul trupei Coldplay, Chris Martin

Actrita americana Gwyneth Paltrow a inceput o relatie amoroasa cu unul dintre creatorii serialul de succes Glee, la patru luni dupa despartirea de comun acord de vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care a fost casatorita zece ani. continuă pe Adevărul

Gwyneth Paltrow a gasit in bratele cui sa se consoleze

La doar patru luni dupa despartirea de vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin, actrita americana Gwyneth Paltrow a inceput o relatie amoroasa cu unul dintre creatorii serialul de succes Glee.

Cu cat s-au scumpit carburantiiin ultimele patru luni

Dupa ce pretul carburantilor a inregistrat in salt la 1 aprilie, in urma introducerii accizei de 7 eurocenti pe litru, benzinarii au scumpit benzina si motorina si in urmatoarele luni.

Conflictul din Fasia Gaza. Aviatia israeliana a efectuat patru raiduri dupa prelungirea armistitiului cu cinci zile

Aviatia israeliana a desfasurat, in noaptea de miercuri spre joi, patru raiduri asupra Fasiei Gaza dupa intrarea in vigoare a unui nou armistitiu, a informat o sursa din cadrul Ministerului palestinian de Interne. Raidurile ar putea duce la o noua serie de violente, in timp ce negociatorii palestinieni si israelieni au cazut de acord, in ultimul moment, asupra prelungirii cu cinci zile a armistitiului care urma sa expire joi la ora locala 00.

Sotia lui Ilie Nastase mai are de asteptat cateva luni pentru a-si vedea noul chip

Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, mai are de asteptat cateva luni pentru a vedea rezultatele finale ale operatiei estetice complicate pe care a suferit-o in Germania. Acolo medicii i-au scos substanta injectata in buze si extinsa in toata fata si i-au reasezat muschii fetei. Iata ce declara Brigitte.

Profitul FP a scazut la sapte luni, dupa recordul atins la semestru

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in primele sapte luni ale anului un profit de 1,015 miliarde de lei 227,7 milioane de euro), in scadere cu 50 de milioane de lei fata de rezultatul record obtinut in primele sase luni, dar aproape dublu fata de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )