Libnet.ro
UNICEF

11:15

Carmen Harra, avertizari despre fatidicul 2020: Cat va mai dura pandemia si ce ne aduce 2021(VIDEO)

B1 B1,
Carmen Harra, avertizari despre fatidicul 2020: Cat va mai dura pandemia si ce ne aduce 2021(VIDEO)

Cunoscutul parapsiholog Carmen Harra a intrat intr-o sesiune live cu publicul sau de pe Facebook, unde a povestit despre 2020 si a explicat de ce considera ca este un an fatidic. Nici celelalte luni ramase din an. continuă pe B1

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

Medic rezident ATI, despre cei care inca mai au semne de intrebare legate de existenta COVID-19: As vrea ca lumea sa inteleaga gravitatea acestei situatii Imagini impresionante cu pacientii internati la Spitalul ROL 2 (VIDEO)

Lumea ar trebui sa inteleaga gravitatea acestei situatii si sa respecte regulile de protectie. Este mesajul transmis de un medic rezident care ingrijeste pacientii diagnosticati cu COVID-19, internati in se.

Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Florin Citu a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum cere legea, dar esalonat. Potrivit ministrului de Finante, procentul de majorare a pensiilor in perioada urmatoare va fi stabilit de Executiv si va fi strict o decizie politica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )