Libnet.ro
UNICEF

16:15

Carmen Harra a prezis divortul Andreei Balan, inca din 2016! Ea atrage persoane care o vor face sa sufere

B1 B1,
Carmen Harra a prezis divortul Andreei Balan, inca din 2016! Ea atrage persoane care o vor face sa sufere

Nu o sa va vina sa credeti, dar Carmen Harra a prezis divortul dintre Andreea Balan si George Burcea inca din anul 2016. Previziunile femeii o sa va lase cu gura cascata. in 2016, am spus ca este. continuă pe B1

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri transante despre divortul Andreei Balan. Oamenii de langa noi nu sunt ce par a fi

Posibilul divort dintre Andreea Balan si George Burcea este subiect de interes pentru admiratorii cuplului. Zvonurile par sa se apropie de realitate din declaratiile celor doi, ale nasului lor de cununie, dar mai ales ale apropiatilor. Pe langa acestia factori, tema a fost abordata si de Adriana Bahmuteanu, care a facut dezvaluiri transante despre separarea .

Scandal cu politia. Ce i-a facut George Burcea Andreei Balan, inainte sa vina oamenii legii

Detalii surprinzatoare din seara in care pare ca s-a distrus totul! Un scandal imens s-a naspustit asupra familiei Burcea-Balan in seara in care George a fost prins drogat la volan. Ce i-a facut acesta Andreei in noaptea cu pricina? Scandal cu politia in familia Burcea-Balan! Ce i-a facut George Andreei Scandal in toata regula in .

Detaliul care le-a scapat tuturor! Ce s-a vazut pe corpul lui George Burcea cand s-a mutat din casa Andreei Balan

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea si Balan! George si-a luat azi toate bagajele din caminul conjugal si a facut un pas mai departe de ceea ce visa sa aiba alaturi de Andreea o familie fericita. Ce s-a putut observa in timp ce isi cara lucrurile? Ce s-a putut observa in timp ce .

Ce au crezut politistii ca ar ascunde in masina sotul Andreei Balan. Au cautat peste tot in autoturism

Mari, foarte mari probleme in familia Andreei Balan, de cand George Burcea, sotul ei, a fost prins drogat la volan! Actorul nu a mai avut pe unde sa scoata camasa. A fost depistat pozitiv pentru substante psihoactive Conform Comunicatului Politiei, actorul de 32 de ani a fost testat cu Drugtest, iar rezultatul a indicat o .

Impact.ro: Socrul Andreei Balan, dezvaluire zdrobitoare: George nu este copilul meu!

De mai bine de o luna, Andreea Balan e in atentia presei din cauza apelor tulburi in care se afla mariajul ei cu actorul George Burcea. Mai nou, sotul Andreei, initiator al unei campanii impotriva violentei domestice, i-a declarat razboi tatalui sau, desre care a facut dezvaluiri socante: acesta ar fi omorat-o cu bestialitate pe .

O noua reactie publica a Andreei Balan, in plin scandal de divort. Nu am timp sa fiu suparata!

Cuplul format din Andreea Balan si George Burcea se afla de o perioada in lumina reflectoarelor, dupa ce s-a zvonit ca sunt foarte aproape de separare. Dupa ce a scris ca nu divorteaza, ci doar ca relatia lor trece printr-un impas, artista a venit cu o noua reactie. Andreea Balan, o noua reactie publica, in .

Mesajul nasului Aurelian Temisan, dupa ce sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan. Ce spune despre George Burcea

Pareau ca formeaza un tot, din punctul multora de vedere, iar, cu dorinta arzatoare a Andreei Balan de a avea o familie, fericirea parea ca va ajunge pentru toata viata. De nicaieri, zilele precedente au inceput sa apara vesti despre un posibil divort, apoi au aparut argumente si declaratii care intetesc zvonurile. Peste necazul familiei .

Cum arata viata Andreei Balan dupa ce George Burcea a plecat de acasa! Rolul de mama, mai important ca orice

Viata Andreei Balan nu este deloc usoara in ultimele zile. Speculatiile cu privire la posibilul divort s-au adeverit, iar artista a declarat recent ca povestea de iubire cu sotul ei s-a.

George Burcea ii sfideaza pe toti. Ce mesaj a postat sotul Andreei Balan, in urma cu scurt timp

George Burcea a avut si o prima reactie, dupa ce politistii de la Rutiera l-au prins drogat cu cocaina la volan. Prima lui reactie se refera chiar la violenta in familie si despre cum ar trebui sa fie lucrurile intr-o familie normala. George Burcea ii sfideaza pe toti La doar cateva zile de cand a .

Carmen Harra, aparitia momentului. Si-a surprins toti fanii cu schimbarea de look (FOTO)

Carmen Harra si-a surprins fanii virtuali cu ultima postare publicata pe retelele de socializare. Celebra clarvazatoare a postat o fotografie in care apare cu schimbare de look uimitoare: vedeta apare cu parul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )