Libnet.ro
UNICEF

19:32

CLARVAZATOAREA Carmen Harra, despre CORONAVIRUS! Nu vad tragedia despre care se vorbeste

B1 B1,
CLARVAZATOAREA Carmen Harra, despre CORONAVIRUS! Nu vad tragedia despre care se vorbeste

In contextul intensificarii isteriei provocata de noul coronavirus, dar si a cazurilor ce au fost depistate pana acum pe teritoriul Romaniei, ce i-au determinat pe oameni sa isi faca provizii de hrana,. continuă pe B1

Carmen Avram, despre coronavirus. Ce ne va salva de haos

Carmen Avram sustine ca disciplina sevara si masurile rapide de preventie luate de autoritati sunt ceea ce ne vor salva de haos. Anuntul vine in contextul aparitiei coronavirusului in Romania.

Adrian Streinu-Cercel a facut anuntul despre coronavirus: Singurele ingrediente care ne scot din belea!

Adrian Streinu-Cercel insista asupra faptului ca cele mai importante masuri de preventie pe care le putem lua este sa ne spalam cu apa si sapun. Anunul a fost facut la Se intampla in Romania, sambata seara.

Carmen Harra a prezis divortul Andreei Balan, inca din 2016! Ea atrage persoane care o vor face sa sufere

Nu o sa va vina sa credeti, dar Carmen Harra a prezis divortul dintre Andreea Balan si George Burcea inca din anul 2016. Previziunile femeii o sa va lase cu gura cascata. in 2016, am spus ca este.

Carmen Harra, aparitia momentului. Si-a surprins toti fanii cu schimbarea de look (FOTO)

Carmen Harra si-a surprins fanii virtuali cu ultima postare publicata pe retelele de socializare. Celebra clarvazatoare a postat o fotografie in care apare cu schimbare de look uimitoare: vedeta apare cu parul.

Romanii au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus. Mii de apelanti in ultimele ore

Romanii aproape ca au blocat linia verde pentru informatii despre coronavirus, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca a luat decizia deschiderii unei astfel de linii pentru toti cei care au nevoie de sfaturi sau informatii suplimentare.

Un e-mail viral despre coronavirus i-a facut pe ucraineni sa sparga autobuze si sa blocheze spitale

Un amestec periculos de teama si fake news despre coronavirus a starnit proteste violente in Ucraina, desi nu exista cazuri confirmate in aceasta tara. Serviciul de securitate al Ucrainei a declarat ca e-mailul fals care se presupunea ca a fost trimis de la Ministerul Sanatatii a fost trimis din afara tarii.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut si trebuie tratat ca virus de gripa obisnuit

Premierul interimar, Ludovic Orban, sustine ca nu este un pericol necunoscut COVID 19, coronavirus, ci este cunoscut si trebuie tratat ca un virus de gripa obisnuit. El a mai spus ca au fost luate masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului in tara noastra.

Eficienta TelVerde, testata in direct pe B1 TV. Tudor Barbu, in rol de cetatean din Bucuresti, a sunat pentru informatii despre coronavirus (VIDEO)

Eficienta asa-zisului TelVerde, unde cetatenii romani pot afla informatii despre coronavirus, a fost testata in direct pe B1 TV, chiar de catre Tudor Barbu, realizatorul emisiunii Se intampla.

O gluma proasta despre coronavirus l-ar putea costa cariera: gestul stupid facut de o vedeta

In aceasta perioada, coronavirus este un subiect foarte sensibil, iar orice gluma pe marginea acestui subiect de poate costa scump, dupa cum a aflat o vedeta din Marea Britanie. Dele Alli este un fotbalist in cadrul echipei Tottenham. in urma cu cateva zile, tanarul a postat pe Snapchat un clip menit sa fie amuzant pe .

Expert in comunicare: Epidemia de stiri false despre coronavirus, mai contagioasa decat boala in sine

Epidemia de stiri false poate fi, uneori, mai periculoasa decat epidemia de coronavirus in sine, sustine expertul in comunicare Flavia Durach, care atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa acordam mai multa atentie surselor din care ne informam.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )