Libnet.ro
UNICEF

23:15

ULUITOR! Dupa 10 ANI, Shakira NU VREA NUNTA cu Gerard Pique! Vreau sa ma...

B1 B1,
ULUITOR! Dupa 10 ANI, Shakira NU VREA NUNTA cu Gerard Pique! Vreau sa ma...

Desi sunt impreuna de 10 ani si au doi copii, Shakira si Gerard Pique nu au facut pasul cel mare! SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE,. continuă pe B1

Paul Stanescu renunta, dupa 10 ani, la sefia PSD Olt. El a fost inlocuit de Marius Oprescu, presedintele CJ Olt

Senatorul Paul Stanescu, secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renuntat la sefia PSD Olt. in locul lui a fost ales, la congresul organizat joi, Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt.

Ancheta in Rusia dupa ce un baiat de 10 ani ar fi lasat insarcinata o fata de 13 ani

Presa locala din Rusia relateaza ca o fata de 13 ani ar fi ramas insarcinata cu un baiat de 10 ani. Copiii se pretind casatoriti pe profilele lor din retelele sociale. Autoritatile federale ruse ancheteaza cazul, relateaza Daily Mail.

Caz ireal. O eleva in varsta de 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de numai 10 ani. Ce se va intampla cu bebelusul

Cazul socant a iesit la iveala de curand, fiind dezvaluit ca eleva de doar 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de doar 10 ani. Fata a intrat in atentia autoritatilor, fiind cunoscut si ca provine dintr-o familie cu o situatie nu foarte bune. Mai mult, starea generala a copilei era una vulnerabila, aceasta .

Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Andreea Balan a postat un mesaj special pentru sotul ei, actorul George Burcea. Cantareata le-a impartasit fanilor sai din mediul online si cateva fotografii din albumul de vacanta, fiind plecata de curand in Mauritius. Desi inceputul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru ca mezina familiei sale s-a imbolnavit de enterocolita, lucrurile au revenit, .

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

VIDEO Record la alegerile PSD Olt: Noii sefi, alesi in mai putin de 10 minute. Paul Stanescu a renuntat dupa 10 ani

Paul Stanescu, secretarul general interimar al PSD, nu mai este, de joi, 16 ianuarie 2020, seful PSD Olt, alegerea noului presedinte, precum si a vicepresedintilor si membrilor structurilor de conducere, terminandu-se in aproximativ 10 minute.

Agresorul de copii. Un barbat acuzat ca a pipait in zona intima, intr-o scara de bloc, o fetita de 10 ani a fost retinut

Un barbat din localitatea valceana Scundu a fost retinut de politisti dupa ce joi, 16 ianuarie, intr-o scara de bloc din Ramnicu Valcea a pipait o copila in zona intima.

Turcia reinstituie accesul la Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, in urma publicarii, miercuri, in gazeta Oficiala, a unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia blocarea din ultimii peste doi ani a accesului este o incalcare a libertatii de expresie, transmite Reuters.

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, in urma publicarii, miercuri, in gazeta Oficiala, a unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia blocarea din ultimii peste doi ani a accesului este o incalcare a libertatii de expresie, transmite Reuters.

DUPA CINCI ANI DE LA EXPLOZIA FRANCULUI ELVETIAN CHF se intrece pe sine si doar doua banci se uita la clienti

in timp ce inca nu avem in aplicare nicio lege pe cursul de schimb, solicitarile catre CSALB cresc de la an la an Cinci ani de lupta cu ratele bancare, cu institutiile de credit, cu legislativul si cursul valutar s-au implinit ieri, dupa ce, in 15 ianuarie 2015, francul elvetian CHF) a explodat neasteptat, in contextul in care Banca Nationala a Elvetiei SNB) a ridicat pragul de 1,2 CHFEuro, impus in 2011.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )