Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai buna prietena din copilarie a lui Meghan povesteste despre fata urata a ducesei

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna prietena din copilarie a lui Meghan povesteste despre fata urata a ducesei

Meghan Markle a implinit 39 de ani, aniversare pe care a sarbatorit-o impreuna cu oameni noi. Cu Printul Harry, cel care ii este sot din 2018, cu Oprah si alte celebritati care i-au devenit prietene peste noapte si fara amicii vechi, cei care i-au stat alaturi inainte sa intre in familia regala. continuă pe Adevărul

Cea mai buna reteta de cartofi copti. Ingredientul secret care face toata diferenta

Te intrebi cum restaurantele obtin cartofii aceia perfecti? Iata care sunt sfaturile despre cum puteti face cei mai buni cartofi la cuptor cu piele sarata, crocanta si pufosi in interior. Cea mai buna reteta de cartofi copti, simpla si rapid de facut Cartofii sunt buni oricand si cu aproape orice reteta principala a mancarurilor, insa .

Cea mai buna prajitura fara coacere. Reteta de prajitura cu capsuni

Daca ai pofta de un desert delicios si, totodata, usor de pretarat, lasa-te surprinsa de gustul prajiturii cu capsuni care nu necesita coacere, si a carei reteta ti-o prezentam in acest articol. Este un desert perfect pentru situatiile in care musafirii se anunta in ultima clipa si ai niste niscuiti si pudding printr-un sertar, in .

Cum se prepara cea mai buna ciorba radauteana. Reteta pe care trebuie sa o ai in casa

Reteta de ciorba radauteana este o reteta traditionala romaneasca, fiind una dintre cele mai bune. Este la fel de vestita ca ciorba de burta, dar se face cu carne de pasare. Care este secretul ca sa nu ti se branzeasca ciorba si ce fel de smantana trebuie sa alegi, afli in paragrafele urmatoare. Reteta de .

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achizitia Legg Mason, aceasta fiind cea mai importanta achiz.

Cea mai buna veste pentru tinerii pensionari: schimbarile care te vor ajuta sa iesi la pensie

Intr-o perioada in care multi pensionari viseaza la pensii mai mari, ministrul Muncii vine cu o schimbare importanta pentru cei care asteapta sa iasa la pensie. Din varii motive, foarte.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

Cea mai spectaculoasa poveste din perioada colonistilor, ecranizata: ce se intampla in Barskins

In ultimii ani, mai multe carti cat se poate de complexe au fost ecranizate in lung metraje sau seriale. Acum, a venit randul pentru Barskins sa ajunga pe TV. Creatia celor de la National.

India, cea mai afectata regiune din lume de COVID-19. A depasit SUA si Brazilia la numarul de cazuri noi de infectie si decese

Potrivit celor mai recente date, India a inregistrat cel mai mare numar de noi decese si noi cazuri de infectare cu coronavirus din lume, in ciuda faptului ca aici au fost aplicate cele mai severe masuri de.

POTRIVIT UNOR SURSE Ant Group va avea cea mai mare listare din istorie, depasind Aramco

Divizia fintech a gigantului Alibaba intentioneaza sa vanda 10% din actiunile sale prin Bursa din Shanghai si alte 5% pe piata din Hong Kong pentru un total de 30 de miliarde de dolari * Banca centrala a Chinei vrea ancheta antitrust la serviciul de plati Alipay, apartinand Ant Group.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )