Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai importante dezvaluiri din biografia cuplului Harry si Meghan: familia regala, puternic criticata

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante dezvaluiri din biografia cuplului Harry si Meghan: familia regala, puternic criticata

Biografia cuplului format din printul Harry si Meghan Markle detaliaza viata celor doi din 2016, anul in care s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de a iesi din familia regala, luata la inceputul acestui an. continuă pe Adevărul

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Capat de drum pentru una dintre cele mai celebre marci din lumea filmului: Disney renunta la 20th Century Fox

Compania Walt Disney renunta la una dintre cele mai cunoscute marci din industria divertismentului, 20th Century Fox, anunta BBC, preluat de Mediafax.

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

Cele mai importante lucruri pe care Marte le are in comun cu Pamantul

Emisfera sudica a planetei Marte contine sute de retele de vai care au nedumerit de mult timp geologii. Ei cred ca eroziunea din ape a creat aceste depresiuni antice, ceea ce indica faptul ca.

Au fost descoperite cele mai vechi unelte europene din os - Cand au fost facute si ce ne spun despre oamenii de atunci

Intr-un sit arheologic din Marea Britanie au fost descoperite cele mai vechi unelte din os gasite pe teritoriul european, datand de acum 500. 000 de ani. Se presupune ca un grup de 30-40 de oameni au transat un cal si au consumat si folosit absolut totul. Situl de la Boxgrove, in regiunea West Sussex, este extraordinar prin numeroasele detalii despre oamenii de acum jumatate de milion de an si despre obiceiurile lor.

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

Nicusor Dan: Suntem in Sectorul 6, care are cele mai putine crese din Bucuresti

Ciprian Ciucu este candidatul propus de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 6, iar premierul Ludovic Orban, liderul liberalilor, si Nicusor Dan, independentul sustinut de cele trei formatiuni in cursa.

Cinci din sase cele mai mari orase din Romania au consemnat scaderi ale preturilor apartamentelor

Efectele pandemiei dar si perioada concediilor se reflecta in evolutia pieteirezidentiale, astfel incat exista scaderi de pretincinci din sase cele mai mari orase din Romania.

Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle. S-a aflat acum: cei mai criticati oameni

Biografia cuplului Harry si Megahn Markle ofera detalii despre viata celor doi ani anul 2016, anul in care cei doi s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de iesi din Familia Regala, decizie luata la inceputul acestui an. Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle Cartea .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )