Libnet.ro
UNICEF

09:45

DETALII SOCANTE au iesit la iveala! Meghan Markle si printul Harry au fost IZGONITI! VEZI cum de s-a ajuns la asa ceva

B1 B1,
DETALII SOCANTE au iesit la iveala! Meghan Markle si printul Harry au fost IZGONITI! VEZI cum de s-a ajuns la asa ceva

Meghan Markle si printul Harry au decis sa se sustraga atributiilor care le reveneau, sa se retraga din Familia Regala si sa plece in Canada, decizie contestata de ceilalti membri ai familiei. continuă pe B1

DETALII SOCANTE au iesit la iveala! Meghan Markle si printul Harry au fost, de fapt, ALUNGATI de la PALAT! MOTIVUL ESTE iNGROZITOR

Meghan Markle si printul Harry au decis sa se sustraga atributiilor care le reveneau, sa se retraga din Familia Regala si sa plece in Canada, decizie contestata de ceilalti membri ai familiei.

L-a sacrificat pe Printul Harry pentru cariera ei? Acuzatii dure pentru Meghan Markle

Meghan Markle a fost cu greu legata de Casa Regala, prin nunta sa cu Printul Harry, dar a fost, fara indoiala, o actrita de succes. Fosta actrita din serialul Suits a regretat ca a renuntat la fosta ei viata pentru a se alatura familiei regale, a sustinut un apropiat. L-a sacrificat pe Printul Harry pentru .

Meghan Markle, INTERVIU SOCANT! intrebarea INDECENTA a lasat-o FARA CUVINTE! LOVITURA pentru FAMILIA REGALA BRITANICA

Meghan Markle a acordat un interviu extrem de controversat in urma cu ceva timp. Interviul a avut loc in anul 2013, pe cand era actrita in serialul Suites.

NUCLEARA din FAMILIA REGALA! in prag de DIVORT, MEGHAN MARKLE asteapta AL DOILEA COPIL! Printul Harry A TURBAT cand a aflat CINE E TATAL!

Imediat dupa Megxit ies la iveala cele mai picante detalii din familia regala. Dupa ce au plecat in Canada si au scapat de indatoririle regale, Meghan si Harry se pregatesc sa devina parinti pentru a doua.

Ce propunere interesanta are Madonna pentru Printul Harry si Meghan

Madonna le face o propunere interesanta printului Harry si lui Meghan. Superstarul se ofera sa le inchirieze apartamentul sau din New York, evaluat la sapte milioane de dolari. Nu mergeti in Canada, e atata plictiseala acolo, a spus ea, inainte de a lauda apartamentul cu vedere spre Central Park.

CLIPA ADEVARULUI: S-a aflat cati BANI primea Meghan Markle de la Regina Elisabeta! A TOCAT milioane...

Inainte de a renunta la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice, ducii de Sussex primeau un salariu de la Regina Elisabeta. Presa a aflat cati bani primea de fapt Meghan.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )