Libnet.ro
UNICEF

13:15

Meghan Markle a vrut sa renunte la Printul Harry. De ce aceasta a fost pe cale sa puna punct relatiei

B1 B1,
Meghan Markle a vrut sa renunte la Printul Harry. De ce aceasta a fost pe cale sa puna punct relatiei

Meghan Markle a suferit foarte mult din cauza paparazzilor, mai ales ca presa tabloida britanica i-a incalcat adesea dreptul la intimitate. in momentul in care mama ei, Doria Ragland, a devenit tinta acestor. continuă pe B1

Printul Harry si Meghan Markle si-au achizitionat propria lor casa. Unde s-au mutat cei doi

Dupa ce au parasit familia regala britanica, Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat in Vancouver, Canada, dupa care si-au indreptat atentia spre Los Angeles, Statele Unite. Aici au fost gazduiti de.

Meghan Markle si printul Harry au cumparat o proprietate in Montecito cu 14,7 milioane de dolari

Meghan Markle si printul Harry si-au cumparat o proprietate cu 14,65 de milioane de dolari in Montecito, comitatul Santa Barbara, in apropiere de Los Angeles.

8 ocazii cand Meghan Markle s-a imbracat precum Printesa Diana

Meghan Markle si Printesa Diana nu au in comun doar dragostea fata de Printul Harry. Vezi aici 8 ocazii in care Meghan s-a imbracat precum regretata Lady Di.

Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle. S-a aflat acum: cei mai criticati oameni

Biografia cuplului Harry si Megahn Markle ofera detalii despre viata celor doi ani anul 2016, anul in care cei doi s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de iesi din Familia Regala, decizie luata la inceputul acestui an. Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle Cartea .

Leacul lui Meghan Markle pentru muscaturi de tantari. Ce foloseste sotia printului Harry

Sotia printului Harry, Meghan Markle, nu poate trai fara un leac minune. Un nou secret din intimitatea cuplului a ajuns la publicul larg. Ce a recunoscut fosta Ducesa de Sussex, aflati in continuare. Leacul secret al lui Meghan impotriva tantarilor Fosta actrita, Meghan Markle, a dezvaluit, recent, ca din geanta ei nu au lipsit niciodata .

Printul Harry si Meghan Markle si-au cumparat casa visurilor in America. Totul despre noua lor locuinta

Acesta este semnul cel mai clar ca Harry si Meghan vor sa se stabileasca permanent in California. Ei bine, fostii duci de Sussex si-au cumparat propria lor casa in Santa Barbara, localitate foarte populara printre vedete, aflata la circa 150 km departare de Los Angeles.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )