Libnet.ro
UNICEF

18:00

A murit actorul Ben Cross, cunoscut din Star Trek si Chariots of Fire

B1 B1,
A murit actorul Ben Cross, cunoscut din Star Trek si Chariots of Fire

Doliu la Hollywood! A murit actorul Ben Cross, cunoscut din Star Trek si Chariots of FireCarele de foc. Harry Bernard Cross, cunoscut profesional sub numele de Ben Cross, avea 72 de ani si se lupta de. continuă pe B1

Doliu in lumea filmului! indragitul actor din Star Trek a pierdut lupta cu boala

A murit Ben Cross. Boala indragistului actor din Star Trek s-a agravat in ultima saptamana. Mesajul familiei dupa trecerea sa in nefiinta. Ben Cross, actor din Star Trek, a murit la 72 de ani A murit Ben Cross 72 de ani), un actor care a jucat in filmul Chariots of Fire, castigator al premiului Oscar, .

A murit actorul englez Ben Cross, cunoscut pentru rolul din Chariots of Fire

Actorul englez Ben Cross, cunoscut pentru rolul din Chariots of Fire, a murit la varsta de 72 de ani, a anuntat reprezentantul lui, care a precizat ca decesul a fost neasteptat, dupa o scurta perioada in care a fost bolnav, informeaza The Guardian.

A murit actorul Ben Cross -VIDEO

Actorul britanic Ben Cross, cunoscut in special pentru rolul sau din filmul Chariots of Fire, a murit marti la varsta de 72 de ani, a informat agentul sau. Ben a murit brusc dupa o scurta suferinta, a declarat agentul sau din Los Angeles pentru AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )