Libnet.ro
UNICEF

07:00

Printul Harry, ironizat de Brad Pitt la gala BAFTA 2020. Ce mesaj a transmis actorul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Printul Harry, ironizat de Brad Pitt la gala BAFTA 2020. Ce mesaj a transmis actorul VIDEO

Brad Pitt a reusit sa fure show-ul la gala premiilor BAFTA, ce a avut loc duminica seara, la Royal Albert Hall din Londra, chiar si in absenta sa. Actorul a transmis un mesaj amuzant prin care l-a ironizat pe printul Harry al Marii Britanii. continuă pe Adevărul

Ducesa Kate, aparitie stralucitoare la gala BAFTA 2020. Printul William a ironizat The Crown in discursul sau VIDEO

Ca-n fiecare an, ducii de Cambridge s-au numarat printre invitatii de onoare de la decernarea premiilor BAFTA, eveniment organizat la Royal Albert Hall din Londra. Kate a impresionat printr-o tinuta stralucitoare reciclata, iar printul William a tinut un discurs presarat cu ironii.

Castigatorii Premiilor BAFTA 2020. Filmul 1917 a dominat lista!

Duminica seara a avut loc gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020, pe scena Royal Albert Hall din Londra! La editia din acest an, pelicula 1917 a fost marea castigatoare! Iata ce alte productii si actori s-au numarat printre cei ce au primit trofee! .

Ce avere au strans Meghan Markle si Printul Harry. Chiar nu mai aveau nevoie de suportul Reginei Angliei

La scurt timp dupa ceau anuntat ca renunta la rangul de membri seniori ai familiei regale, oamenii simpli, dar si celebritatile si nu numai s-au intrebat cum se vor intretine in viitor Meghan Markle si Printul Harry. Ducii de Sussex au o avere uriasa, iar anul trecut au primit multi bani din partea Casei Regale .

PRINSI iN FAPT! Printul Harry si Meghan Markle, PERVERSIUNI in DORMITOR! AU FACUT FAMILIA REGALA DE RAS

Desi s-au mutatin Canada, Printul Harry si Meghan Markle inca tin primele pagini ale tabloidelor din Marea Britanie.

Cele mai frumoase tinute de la BAFTA 2020: Scarlett Johansson a stralucit pe covorul rosu FOTO

Celebritatile au defilat pe covorul rosu al galei premiilor BAFTA 2020 in tinute stralucitoare si elegante, dress code-ul de anul acesta fiind Green - moda sustenabila.

Premiile BAFTA 2020, lista completa a castigatorilor: ce au primit 1917, Joker, Parasite sau Jojo Rabbit

Premiile BAFTA 2020 au fost decernate aseara la Londra. Printre marii castigatori ai serii s-au numarat 1917, Joker, Judi, Parasite si Jojo Rabbit. Chiar daca in Statele Unite sezonul.

BAFTA 2020 - 1917, marele castigator al serii, cu sapte trofee

Drama de razboi regizata de Sam Mendes a primit premiile BAFTA pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor, la o gala ai carei organizatori au fost aspru criticati pentru lipsa de diversitate. 1917 a mai primit premiile BAFTA pentru cel mai bun film britanic, cel mai bun sunet, cea mai buna scenografie, cele mai bune efecte speciale si cea mai buna imagine, potrivit Mediafax. in mod nesurprinzator, premiile pentru cele mai bune roluri principale le-au primit Renee Zellweger, pentru Judy, si Joaquin Phoenix, pentru Joker.

BAFTA 2020: Joaquin Phoenix, discurs critic la adresa industriei de film: Un sistem de opresiune VIDEO

Actorul Joaquin Phoenix 45 de ani) a criticat dur Academia Britanica de Film pentru lipsa diversitatii din randul selectiilor pentru premiile BAFTA din acest an. Gala avut loc duminica, 2 februarie, la Royal Albert Hall din Londra.

SOC LA CASA REGALA: ADIO, Meghan Markle! Printul Harry a izbuncit iN LACRIMI cand a citit MESAJUL... (FOTO)

Chiar daca au fugit pe alt continent pentr a petrece Sarbatorile, cuplul Meghan-Harry e urmarit cu sufletul la gura de fanii si presa tablouida) din intreaga lume. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a.

SOC LA CASA REGALA: ADIO, Meghan Markle! Printul Harry a izbuncit iN LACRIMI cand a citit MESAJUL... (FOTO)

Chiar daca au fugit pe alt continent pentr a petrece Sarbatorile, cuplul Meghan-Harry e urmarit cu sufletul la gura de fanii si presa tablouida) din intreaga lume. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )