Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE au luat o noua decizie radicala: PARASESC CANADA si se muta intr-o vila luxoasa

B1 B1,
PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE au luat o noua decizie radicala: PARASESC CANADA si se muta intr-o vila luxoasa

Printul Harry si Meghan Markle au luat o noua decizie dupa ce au decis sa paraseasca Familia Regala Britanica si sa paraseasca Regatul cu destinatia Canada. Prin asumarea acestei decizii cei doi au. continuă pe B1

PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE au luat o noua decizie radicala: PARASESC CANADA si se muta in ....

Printul Harry si Meghan Markle au luat o noua decizie dupa ce au decis sa paraseasca Familia Regala Britanica si sa paraseasca Regatul cu destinatia Canada. Prin asumarea acestei decizii cei doi au.

Meghan Markle si printul Harry, riposta la Casa Regala. Decizie socanta, luata de cei doi

Printul Harry si sotia sa Meghan Markle, renunta la rangul lor din cadrul Casei Regale. Decizia i-a uimit pe toti, conform unor informatii scrise in presa britanica. Ce au ripostat ducii la Casa Regala? Meghan Markle si printul Harry, riposta la Casa Regala Conform unui purtator de cuvant al Ducelui si a Ducesei de Sussex, .

Dupa scandalul Megxit, Printul Harry si Meghan Markle parasesc Canada! Doresc sa se mute intr-un palat de 5.4 milioane de lire (GALERIE FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry au provocat un scandal controversat atunci cand au decis sa renunte la indatoririle regale. Ducii de Sussex au parasit Marea Britanie si s-au mutat in Canada, acolo unde Meghan i.

Lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle: Nu vor mai folosi eticheta Sussex Royal (VIDEO)

Este oficial. Printul Harry si sotia sa Meghan Markle nu vor folosi cuvantul Royal pentru noul lor brand, a anuntat un reprezentant al ducilor de Sussex. Anuntul vine dupa decizia Reginei Elisabeta a II-a,.

Harry si Meghan Markle se muta din Canada. Pe ce vila fabuloasa au pus ochii cei doi

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, nu mai fac parte din Casa Regala, de aproape doua luni. Cei doi au renuntat si la titlurile regale, dar si la banii primiti de contribuabilii britanici, retragandu-se departe de ochii curiosilor, intr-o vila de 14 milioane de dolari, detinuta de un oligarh rus, undeva in Vancouver, Canada.

Harry si Meghan, intens criticati dupa sagetile indreptate catre Regina: Au pierdut contactul cu realitatea

Printul Harry si ducesa Meghan Markle au fost aspru criticati pentru ultimul mesaj dat publicitatii in care o atacau pe regina Elisabeta dupa ce suverana le-a interzis sa mai foloseasca termenul royal in scopuri comerciale.

Reactie fara precedent a ducilor de Sussex dupa ce regina le-a interzis sa mai foloseasca brandul Sussex Royal: Harry si Meghan si-au aratat furia

Printul Harry si ducesa Meghan au reactionat dupa ce regina Elisabeta le-a interzis sa mai foloseasca termenul royal in scopuri comerciale. Expertii regali si presa britanica descriu pozitia cuplului drept una fara precedent, comunicatul transmis fiind presarat cu sageti catre suverana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )