Libnet.ro
UNICEF

14:15

Printul Harry si Meghan Markle si-au achizitionat propria lor casa. Unde s-au mutat cei doi

B1 B1,
Printul Harry si Meghan Markle si-au achizitionat propria lor casa. Unde s-au mutat cei doi

Dupa ce au parasit familia regala britanica, Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat in Vancouver, Canada, dupa care si-au indreptat atentia spre Los Angeles, Statele Unite. Aici au fost gazduiti de. continuă pe B1

Printul Harry si Meghan Markle si-au cumparat casa visurilor in America. Totul despre noua lor locuinta

Acesta este semnul cel mai clar ca Harry si Meghan vor sa se stabileasca permanent in California. Ei bine, fostii duci de Sussex si-au cumparat propria lor casa in Santa Barbara, localitate foarte populara printre vedete, aflata la circa 150 km departare de Los Angeles.

Regina Elisabeta a II-a, lovitura dura pentru Harry si Meghan Markle. Ce le-a facut

Printul Andrew si ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markel au primit o lovitura dura. Ce a facut Regina Elisabeta a II-a. Lovitura grea pentru printul Harry si Meghan Markel Printul Andrew si ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markel au fost eliminati de pe site-ul oficial al familiei regale britanice de catre .

Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle. S-a aflat acum: cei mai criticati oameni

Biografia cuplului Harry si Megahn Markle ofera detalii despre viata celor doi ani anul 2016, anul in care cei doi s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de iesi din Familia Regala, decizie luata la inceputul acestui an. Dezvaluirile bomba din cartea Printului Harry si a lui Meghan Markle Cartea .

Leacul lui Meghan Markle pentru muscaturi de tantari. Ce foloseste sotia printului Harry

Sotia printului Harry, Meghan Markle, nu poate trai fara un leac minune. Un nou secret din intimitatea cuplului a ajuns la publicul larg. Ce a recunoscut fosta Ducesa de Sussex, aflati in continuare. Leacul secret al lui Meghan impotriva tantarilor Fosta actrita, Meghan Markle, a dezvaluit, recent, ca din geanta ei nu au lipsit niciodata .

S-A TERMINAT! Harry, Meghan, dar si Printul Andrew au primit lovitura de gratie.Masura FINALAluata defamilia regalabritanica

Curatenie generala la Casa Regala! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa-i elimine pe printul Andrew si pe ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markle, de pe site-ul familiei regale, relateaza La.

Prietenul din copilarie al printului Harry l-ar fi sfatuit sa nu grabeasca relatia cu Meghan Markle

Tom Skippy Inskip, unul dintre prietenii din copilarie ai lui Harry i-ar fi spus acestuia din urma sa locuiasca alaturi de Meghan Markle inainte de a face ceva mai serios.

Ce poarta tot timpul la ea Meghan Markle. Costa doar 15 lei si face adevarate minuni

Secretul pielii furmoase al Ducesei de Sussex este uleiul de arbore de ceai pentru orice, de la muscaturile de tantar pana la acnee. Acum ca restrictiile s-au mai relaxat, cu totii ne gandim la primele locuri pe care urmeaza sa mergem sa le vizitam, fie ca sunt statiuni pe malul marii sau calatorii in strainatate.

Regina Elisabeta a II-a i-a eliminat pe printul Andrew, Harry si Meghan Markel de pe site-ul familiei regale britanice

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa-i elimine pe printul Andrew si pe ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markle, de pe site-ul familei regale.

Cele mai importante dezvaluiri din biografia cuplului Harry si Meghan: familia regala, puternic criticata

Biografia cuplului format din printul Harry si Meghan Markle detaliaza viata celor doi din 2016, anul in care s-au cunoscut si a inceput povestea lor de dragoste, pana la decizia de a iesi din familia regala, luata la inceputul acestui an.

ştiri din Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )