Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Harry si Meghan Markle, ultimele zile ca reprezentanti ai monarhiei: cand isi vor incepe oficial noua viata

Adevărul Adevărul,
Printul Harry si Meghan Markle, ultimele zile ca reprezentanti ai monarhiei: cand isi vor incepe oficial noua viata

Printul Harry 35 de ani) si sotia sa, Meghan Markle 38 de ani), isi vor incepe in curand oficial noua lor viata in afara familiei regale britanice, cei doi urmand sa se intoarca in Marea Britanie pentru cateva zile pentru indeplinirea ultimelor indatoriri. continuă pe Adevărul

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia britanica incepand cu 31 martie

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia incepand cu 31 martie. Cuplul nu va mai avea un birou la Palatul Buckingham. Acestia vor fi reprezentati, incepand de la 1 aprilie, de organizatia lor de caritate.

Printul Harry si Meghan Markle, negati de casa regala: cand se finalizeaza, de fapt, ruptura

Mi se pare ca am discutat atat de mult de statutul printului Harry si a lui Meghan Markle in familia regala britanica, incat am uitat ca respectiva ruptura ar trebui sa aiba un termen cat se poate de bine definit. Informatia a fost facuta publica doar astazi. in urma cu cateva luni, printul Harry si .

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia incepand cu 31 martie

Printul Harry si sotia sa Meghan isi vor incepe oficial noua lor viata in afara familiei regale brit.

Meghan Markle si Printul Harry revin in Marea Britanie. Motivul pentru care cei 2 se intorc la Casa Regala si ce se schimba pentru ei din aprilie 2020

Meghan Markle si Printul Harry revin in Marea Britanie! Pentru ce se intorc ducii de Sussex la Casa Regala? Ce schimbari ii asteapta si cand vor pierde definitiv titulaturile primite? Harry s-a aratat vizibil emotionat de ultimele evenimente din familia sa din ultima vreme. Meghan Markle si Printul Harry revin in Marea Britanie Ducii de .

Lovitura crunta pentru Meghan si Printul Harry! Ce decizie a luat Regina

Se pare ca planul ingenios de imbogatire conceput de ducii de Sussex dupa separarea de Familia Regala nu le mai foloseste la nimic. Elisabeta a II-a a Marii Britanii ii forteaza astfel pe printul Harry si pe Meghan Markle sa caute noi modalitati de a face bani, spune The Telegraph. Lovitura crunta pentru Meghan si .

Zeci de incendii de vegetatie uscata, in ultimele zile. Pompierii s-au luptat cu flacarile in tot judetul

Pompierii din Dambovita au avut de furca serios in ultima saptamana cu incendiile de vegetatie uscata. Numai putin de 69 de incendii de vegetatie au fost stinse in ultimele zile.

Un roman vrea sa puna mana pe marca Sussex Royal, asociata cuplului regal Harry si Meghan

Un producator de tacamuri, vesela, articole de bucatarie si casnice din Sibiu a depus la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), o cerere de inregistrare si de utilizare exclusiva pe teritoriul Romaniei a marcii SUSSEX ROYAL, denumire asociata cu printul Harry al Marii Britanii si sotia sa Meghan, scrie Profit. ro.

Harry si Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanica de la 31 martie

Printul Harry si sotia sa Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanica de la 31 martie, a informat miercuri un purtator de cuvant al cuplului, care in ianuarie si-a anuntat intentia de a face un pas inapoi de la indatoririle lor ca membri ai Casei regale britanice, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )