Libnet.ro
UNICEF

10:15

De unde s-a inspirat Meghan Markle pentru machiajul de nunta

ADPM ADPM,
De unde s-a inspirat Meghan Markle pentru machiajul de nunta

Meghan Markle a fost intens laudata pentru machiajul natural purtat in ziua nuntii cu Printul Harry. Dar iata de unde s-a inspirat Ducesa in alegerea deja celebrului make-up! . continuă pe ADPM

Unde a dus-o printul Harry pe Meghan Markle, in vacanta. Au fugit de lume in Ibiza FOTO

Printul Harry o rasfata fara incetare pe Meghan Markle. Acesta a dus-o pe Ducesa de Sussex in paradisul miliardarilor, departe de ochii curiosilor, pentru a-si putea petrece in liniste timpul impreuna. Iata cateva imagini din vila in care s-au refugiat indragostitii! Printul Harry si Meghan Markle, vacanta departe de ochii curiosilor, in Ibiza Meghan Markle .

Ce obiecte vestimentare nu are voie sa poarte Meghan Markle. Regina i-a interzis cu desavarsire

Cuplul regal Meghan Markle si Printul Harry se pregateste sa petreaca o scurta vacanta de vara, alaturi de micutul Archie, la Castelul Balmoral, unde ii asteapta Regina. inainte de a-si face bagajul pentru acest sejur, Meghan trebuie sa fie atenta la tinutele pe care le va lua cu ea, caci Regina are cateva reguli clare .

Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat pana acum la doua bone. Ce pretentii are Ducesa

Meghan Markle are reguli stricte atunci cand vine vorba de ingrijirea fiului ei si al Printului Harry. Ducesa a renuntat pana acum la doua bone, iar femeia care se ocupa in prezent de micutul Archie pare sa fie pe placul acesteia. Cu toate astea, pretentiile fostei actrite nu sunt usor de indeplinit. De ce a .

Meghan Markle, criticata de Kevin Costner pentru ca vrea sa revina la actorie. Sunt de partea lui Harry!

Scandal intre vedetele! Posibila revenire a lui Meghan Markle in lumea filmului a starnit numeroase controverse. O mare parte din fostii colegi de pe platourile de filmare ai Ducesei de Sussexs sustin ca revenirea in cinematografie ar fi nepotrivita la momentul actual. Decizia a fost criticata aspru si de actorul Kevin Costner. Ce afirmatii a .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )