Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. , unul din cei mai indragiti artisti din Romania, pare ingropat in datorii. continuă pe B1

VESTEA SOC despre JEAN PALER a fost CONFIRMATA! Din pacate, s-a intamplat dupa ce a suferit UN STOP CARDIAC!

Actorul Jean Paler a marturisit in cadrul unei emisiunide pe Antena Starsca prietenii l-au uitat si nu s-au interesat de starea lui de sanatate,conform Spynews. Problemele de sanatate l-au.

CIA si Casa Alba au criticat CNN, dupa ce reteaua de televiziune a relatat ca un spion a fost extras din Rusia de teama ca Trump sa nu il dea de gol: Informatii false si nechibzuite

Agentia Centrala de Informatii CIA) a catalogat, luni seara, drept false si nechibzuite informatiile prezentate de CNN potrivit carora un spion american de top a fost extras din Rusia din cauza ca presedintele Donald Trump a gestionat gresit in mod repetat informatii secrete si ar fi putut sa contribuie la expunerea acestuia, scrie Fox News. De asemenea, purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat pentru canalul de televiziune ca Stirea CNN nu este doar gresita, dar poate pune in pericol vieti, potrivit AFP.

Ce sacrificii face Doinita Oancea pentru rolul din Sacrificiul. Este obligata zilnic sa poarte asa ceva

Doinita Oancea este parte din echipa noului serial de la Antena 1, Sacrificiul. Aceasta este nevoita sa poarte un lucru zilnic. Actrita a vorbit in repetate randuri, pe retelele de socializare, daca si cat o deranjeaza obligatia pe care o are. Subliniam faptul ca actorii stau multe ore pe platourile de filmare. Doinita Oancea, sacrificii .

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

GATA! Au intrat BANII iN CONT! VERIFICA URGENT cardul! ANUNTUL ASTEPTAT de toti romanii a fost facut

Vesti bune pentru soferii romani! Verifica-ti contul sa vezi daca au intrat banii de pe taxa auto, de la ANAF! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

SOC: Blocul lui Mihai Bendeac a luat FOC! Apartamentul actorului, PLIN DE FUM! Din pacate, s-a intamplat ...

Mihai Bendeac a tras o sperietura sora cu moartea cand a luat parte la un incendiu de proportii. Focul a izbucnit la un apartament din blocul in care el locuieste, iar fumul a ajuns peste tot, inclusiv in.

Razboinicul care a unit Europa acum 1.300 de ani. Si-a ucis fratele pentru a ajunge la putere si a fost facut imparat

Specialistii in istorie medievala il considera, fara echivoc, pe Carol cel Mare, regele francilor, una dintre cele mai importante personalitati istorice ale Europei. De altfel, sunt teorii care arata ca marele rege franc, incoronat imparat al fostului imperiu roman de liderul bisericii apusene, este primul lider care a visat la un proiect de uniune europeana.

Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Este o nominalizare care ma onoreaza

Rovana Plumb sustine ca nominalizarea in functia de comisar european o onoreaza si responsabilizeaza in egala masura. Este o nominalizare care ma onoreaza si responsabilizeaza in egala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )