Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre Rona Hartner! BOALA i-a pus CAPAC! Mama artistei, in lacrimi

B1 B1,
Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre Rona Hartner! BOALA i-a pus CAPAC! Mama artistei, in lacrimi

Rona Hartner trece prin cele mai grele momente din viata ei. Artista a revenit in Romania dupa ce aproape sase luni s-a luptat cu un cancer nemilos la colon. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Biata RONA HARTNER! S-a luptat pana iN ULTIMA CLIPA CU BOALA cumplita! Veste teribila a SOCAT ROMANIA

Rona Hartner s-a luptat timp de luni bune cu boala provocata de o tumora pe colon. Cantareata a trecut printr-o operatie complicata, in urma careia a facut chimioterapie in Franta. Din fericire a.

BOMBA ANULUI! Rona Hartner, insarcinata?! Cantareata a vorbit in premiera despre NASTERE

Rona Hartner a trecut prin clipe grele dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la colon. Cu toate acestea, vedeta a reusit sa treaca peste problemele de sanatate. indragita artista, prezenta luni seara,.

Rona Hartner, primul concert dupa chimioterapie. Cum a aparut artista in fata fanilor. Toti au ramas uimiti

Rona Hartner poate fi un exemplu pentru cei care trec prin situatii dificile. Artista a terminat tratamentul de chimioterapie, dupa ce a suferit de cancer si a sustinut primul concert, in Bucuresti. Ea ii indeamna pe cei care trec prin spin suferinta sa nu renunte la lupta si sa se bucure de viata. Rona Hartner .

Dragos Bucur, dezvaluiri neasteptate despre Mircea Diaconu: Hai ca nu mai pot. Prezentatorul PRO TV a povestit umilinta prin care a trecut

Povestile creionate de Mircea Diaconu suna bine, dar de cand a ajuns in prim-plan datorita posturii de candidat la alegerile prezidentiale tot mai multe lucruri ies la iveala. Din pacate, este vorba despre evenimente care nu-i fac cinste. Ce dezvaluri a facut Dragos Bucur despre politician si ce umilinta a indurat de la posibilul viitor .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )