Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bobby din Dallas, de nerecunoscut. Are aproape 70 de ani si nu mai seamana deloc cu starul din tinerete

Adevărul Adevărul,
Bobby din Dallas, de nerecunoscut. Are aproape 70 de ani si nu mai seamana deloc cu starul din tinerete

Au trecut mai bine de 25 de ani de cand s-au incheiat filmarile serialului Dallas, insa fanii n-au uitat niciodata personajele mult indragite. Pe unele dintre ele am avut placerea sa le vedem in alte productii, altele au disparut pur si simplu de la Hollywood. Patrick Duffy e unul dintre aceia pe care ii vedem foarte rar in public. continuă pe Adevărul

FOTO Incredibil! Cum arata astazi Bobby din Dallas! Este de nerecunoscut! Are aproape 70 de ani, dar a imbatranit si nu mai seamana deloc cu starul din tinerete

Au trecut mai bine de 25 de ani de cand s-au incheiat filmarile serialului Dallas, insa fanii n-au uitat niciodata personajele mult indragite. Pe unele dintre ele am avut placerea sa le vedem.

Cum arata azi Bobby din Dallas. Fanii nu-l mai recunosc (FOTO)

Bobby din Dallas este de nerecunoscut. Are aproape 70 de ani si nu mai seamana deloc cu starul din tinerete. Fotografia a facut inconjurul.

Cum arata acum celebrul Bobby din Dallas. Era idolul romancelor in anii 90

Pe cand juca in celebrul serial Dallas, Bobby Ewing era cel mai iubit personaj din Romania. Multe doamne si domnisoare de la acea vreme il considerau cel mai sexy barbat. Acum la 68 de ani, Patrick Duffy, actorul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )