Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

ADPM ADPM,
Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

In fiecare an, Premiile Emmy aduna in acelasi loc cele mai mari si iubite vedete de la Hollywood si premiaza cele mai bune productii TV. Pe covorul rosu al Premiilor Emmy si-au facut aparitia nenumarate tinute sexy si extravagante. Iata mai jos un top cu cele mai frumoase si senzuale rochii. continuă pe ADPM

Bianca Dragusanu sparge Instagramul cu cea mai sexy poza!

Bianca Dragusanu a incins inca o data internetul cu o poza extrem de sexy in care si-a aratat formele apetisante, fara nicio bariera.

Top 10 cele mai mari companii din lume in ultimele cinci decenii

Amazon a ajuns saptamana trecuta sa valoreze peste 1 trilion de dolari, devenind a doua companie din lume, dupa Apple, care depaseste acest prag. Cititi in continuare care au fost cele mai mari 10 companii din lume in fiecare din ultimele cinci decenii.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, din ce in ce mai deschise catre o fuziune

Deutsche Bank si Commerzbank, cele mai mari banci din Germania, sunt din ce in ce mai deschise in fata ideii unei fuziuni, a informat marti revista Der Spiegel.

TRANZACTIA ANULUI: Cele mai mari banci din Germania se pregatesc sa fuzioneze

Se pregateste tranzactia anului pe piata bancara. Cele mai mari grupuri bancare germane, Deutsche Bank AG si Commerzbank AG, ar putea fuziona, in contextul in care sefii lor par din ce in ce mai deschisi la ac.

Cele mai cool 15 trenduri in manichiura in acest sezon

Zilele insorite de dimineata pana seara sunt tot mai putine, iar manichiura in culori vesele si neon nu se mai potriveste cu vremea rece si ploioasa de toamna. E momentul sa alegem lacurile de unghii in nuante inchise, aplicatiile grafice si bulinele.

Romania, tara cu cele mai mici alocatii din UE. Cati bani primesc copiii din Europa

Avem cele mai mici alocatii pentru copii din Uniunea Europeana. in majoritatea tarilor europene, alocatia este de cel putin 100 de euro, in vreme ce la noi, e de cinciori mai mica. in prezent,.

Rusia se pregateste pentru cele mai ample exercitii militare de la Razboiul Rece si pna n prezent, la care participa 300.000 de soldati

Pregatirile pentru cele mai ample exercitii militare ale Rusiei de la incheierea Razboiul Rece si pana in prezent continua in Siberia Orientala, scrie Cumhuriyet, citat de Rador. La cei 300 de mii de militari care vor participa la manevrele militare Vostok-2018 se vor alatura si 3200 de soldati din China, precum si numeroase vehicule blindate. Si Mongolia trimite militari la aceste exercitii. Ultima data Rusia organizase exercitii militare de o asemenea amploare in plin Razboi Rece, in anul 1981, dar la Vostok-2018 participa un numar si mai mare de militari.

Cele mai savuroase bancuri cu sovietici spuse de americani. Ronald Reagan: De ce rusii isi reclamau papagalii la KGB?

Viata in Uniunea Sovietica in anii Razboiului Rece a fost o tema preferata a umorului american, iar unele dintre cele mai faimoase bancuri pe seama sovieticilor au fost spuse chiar de fostul presedinte al SUA, Ronald Reagan.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )