Libnet.ro
UNICEF

14:30

Celebritati care implinesc 50 de ani in 2018 FOTO

Adevărul Adevărul,
Celebritati care implinesc 50 de ani in 2018 FOTO

Anul acesta, mai multe vedete de la Hollywood, printre care Celine Dion, Daniel Craig, Hugh Jackman si Lisa Marie Presley, se alatura clubului cvincvagenarilor. continuă pe Adevărul

Celebritati care implinesc varsta de 50 de ani in 2018 FOTO

Anul acesta, mai multe vedete de la Hollywood, printre care Celine Dion, Daniel Craig, Hugh Jackman si Lisa Marie Presley, se alatura clubului cvincvagenarilor.

Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO

Studiourile de la Hollywood promit un 2018 prosper, cu filme de box office de la regizori precum Steven Spielberg, Ron Howard, fratii Russo, Brad Bird, Christopher McQuarrie, Etan Cohen si Gary Ross. Printre filmele noului an se numara Oceans Eight, Mission Impossible 6, Bumblebee, Robin Hood, Tomb Raider, Avengers: Infinity War, Incredibles 2 sau The Meg.

UEFA: Dennis Man (FCSB), pe lista celor 50 de tineri jucatori care ar putea fi revelatiile anului 2018

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a fost inclus in lista 50 pentru viitor, a tinerilor jucatori care ar putea fi revelatiile anului 2018, conform site-ului uefa. com.

Acestea sunt zodiile care se imbogatesc in 2018. Vor avea parte de castiguri financiare insemnate

Anul 2018 se anunta un an bun pentru toate zodiile, dar pentru anumiti nativi va fi un an cu adevarat exceptional din punct de vedere financiar. Zodiile care se imbogatesc in.

Andreea Marin o da iar in bara! Cum a aparut Zana pe partia de schi: Cu exceptia situatiei in care duce pensiile si alocatiile (FOTO)

Andreea Marin a plecat impreuna cu iubitul ei sa sarbatoreasca Revelionul in Austria. Cele cateva zile petrecute in Alpi au fost imortalizate in zeci de fotografii pe care vedeta tv.

ştiri din Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )