Libnet.ro
UNICEF

14:30

Kira Hagi, desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards

B1 B1,
Kira Hagi, desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards

Fiica lui Hagi este o viitoare stea a Hollywood-ului. Kira a fost desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards, o competitie internationala care recompenseaza actorii de. continuă pe B1

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

Ianuarie, cea mai buna luna in care sa cumperi vacante. Preturi cu pana la 60% mai mici

Inceputul anului este cea mai buna perioada pentru cumpararea unui bilet de avion sau a unui city-break. Preturile incep de la 16 euro/persoana pentru un bilet de avion spre o destinatie europeana si de la 109 euro/persoana pentru un city-break de trei.

Cea mai buna reteta de ciorba de burta. Ce ingredient este vital

Mod de preparare Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja,se spala si se dau prin razatoarea fina. Se spala bine burta feliata apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa. Se pune.

Cum faci cea mai buna ciorba de zarzavat, preparatul care spala grasimea depusa de sarbatori. Secretul mancarii delicioase

Detoxifierea dupa mesele copioase de sarbatori, bogate in grasimi si prajeli, este la indemana oricui. Exista remedii naturale care fac minuni in caz de greata, balonare, indigestie si care stimuleaza tranzitul intestinal. O ciorba acra de zarzavat este cea mai sanatoasa varianta.

Cea mai buna combinatie pentru un colon sanatos

Colonul joaca un rol esential in mentinerea sanatatii organismului tau. Daca faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitara, alege sa sustii buna functionare a acestui cu ajutorul plantelor. Colonul joaca un rol esential in mentinerea sanatatii organismului tau. Daca faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitara, alege sa sustii buna functionare a acestui cu ajutorul plantelor.

BNR insista pe o mai buna structura a bugetului

Banca Nationala a Romaniei BNR) insista pe o structura mai buna a bugetului, respectiv o pondere mai mare a cheltuielilor pentru investitii, a declarat, astazi, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, intr-o conferinta de presa.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle...

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. Fostul premier a sustinut.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle... (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. E un minister de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )