Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii au fost uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

B1 B1,
Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii au fost uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii au fost uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat! Gabriel Covesanu a implinit 44 de ani si si-a serbat ziua pe platourile emisiunii, alaturi de Adela. continuă pe B1

Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...(FOTO)

Andreea Marin nu a primit prea bine vestea data de Stefan Banica cum ca va deveni tata pentrtru a treia oara. Sigur ca nu a fost prea incantata de anuntul facut chiar de ziua fiicei pe care cei doi o au.

Ce s-a intamplat de fapt intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica Jr. sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin, fosta sotie a artistului, a postat pe pagina de socializare o.

Nu mai putea respira... ANUNTUL TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sanatate si a dezvaluit ca trebuie sa fie supusa unei interventii chirurgicale delicate. intr-o emisiune televizata, vedeta a explicat ca nu este.

PATRUNJELU-I LUNG SI GROS! Iulia Albu o DESFIINTEAZA pe Andreea Marin: Multe fite pentru nimic si poze in CHILOTI cand chiar nu este cazul... (FOTO)

Iulia Albu a luat-o in vizor pe Andreea Marin. Celebrul fashion-editor a comentat una dintre cele mai recente ale Zanei, care a postat pe retelele de socializare o fotografie din sala de forta. Andreea Marin.

Tuncay Ozturk, la doi ani dupa despartirea de Andreea Marin: incepe sa fie din ce in ce mai greu

Au trecut doi ani de cand Andreea Marin si Tuncay Ozturk si-au spus adio, dar medicul recunoaste ca sa-si gaseasca astazi o partenera este din ce in ce mai greu. Am tot incercat sa evit.

Primele imagini cu suspectul de jaf de la bijuteria din Ploiesti - VIDEO

Avem primele imagini cu barbatul banuit ca ar fi jefuit un magazin de bijuterii din Ploiesti. Agresorul a fost surprins de camerele de supraveghere, exact inainte sa intre in incinta. Odata ajuns in.

Primele imagini cu suspectul care ar fi atacat un magazin de bijuterii din Ploiesti

Au aparut primele imagini cu suspectul care a atacat, joi 17 ianuarie, un magazine de bijuterii din centrul Ploiestiului.

Zana s-a dezlantuit! Andreea Marin s-a lasat fotografiata cu sanii la vedere (FOTO)

Andreea Marinsi-a socat fanii cu o serie de fotografii postate pe contul de Instagram. Vedeta a simtit nevoia sa-si pozeze decolteul si sa-l arate si prietenilor virtuali. Camasa neagra pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )