Libnet.ro
UNICEF

08:30

Andreea Marin si Cove, primele imagini iMPREUNA: Fanii au ramas SOCATI! Da, pana la urma s-a iNTAMPLAT (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin si Cove, primele imagini iMPREUNA: Fanii au ramas SOCATI! Da, pana la urma s-a iNTAMPLAT (FOTO)

Prezentatorul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, Gabriel Covesanu, a implinit 44 de ani. Cove a cunoscut celebritatea in urma cu 19 ani, pe vremea cand era asistentul Andreei Marin, la TVR 1. continuă pe B1

Andreea Marin, DECIZIE RADICALA! Schimbare TOTALA de look, dupa multi ani. Fanii au ramas SOCATI cand au vazut cum a ajuns sa arate Zana Suprizelor (FOTO)

Andreea Marin pare sa fi inceput anul in forta si a luat o decizie radicala. Zana Suprizelor si-a schimbat radical look-ul, dupa multi ani. Pana acum, prezentatoarea a ales sa poarte parul tuns bob si .

Andreea Marin, DECIZIE RADICALA! Schimbare TOTALA de look, dupa multi ani. Fanii au ramas SOCATI cand au vazut cum a ajuns sa arate Zana Surprizelor (FOTO)

Andreea Marin pare sa fi inceput anul in forta si a luat o decizie radicala. Zana Suprizelor si-a schimbat radical look-ul, dupa multi ani. Pana acum, prezentatoarea a ales sa poarte parul tuns bob si .

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR... (FOTO)

Andreea Marin n-a parut deloc afectata de faptul ca Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva vor avea un copil. Vedeta s-a bucurat din plin de sarbatori si chiar si-a tinut fanii la curent cu pregatirea.

BOMBA din showbiz a EXPLODAT: Andreea Marin a recunoscut TOT! Cand vine cel de-al doilea copil

Andreea Marin a reactionat dupa zvonurile privind faptul ca ar fi insarcinata. Vedeta traieste de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, iar fanii ei.

Nu mai putea respira! ANUNTUL TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN!

Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate, a sustinut Andreea Marin intr-o emisiune televizata. Vedeta a povestit despre problemele de sanatate cu care se confrunta, dar a.

Andreea Marin i-a bagat in boala pe barbati! DECOLTEUL PROVOCATOR cu care a defilat dupa ce a mers la sala: Din nou la treaba! (FOTO)

Andreea Marin le-a facut fanilor sai un cadou incendiar. Vedeta a avut mereu grija de silueta ei, printr-o alimentatie sanatoasa, insa in ultima vreme se pare ca sportul a intrat in rutina ei.

Din pacate, vestile NU sunt prea bune: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA... (FOTO)

Andreea Marin incearca sa treaca peste vestea ca Stefan Banica Jr. va fi din nou tatic. in timp ce artistul se bucura de vestea ca va fi parinte a treia oara, fosta lui sotie facea shopping de.

Avem primele imagini. Cu cine se iubeste fata lui Gigi Becali!

Teodora Becali, indragostita nebuneste de un baiat de oras! Primele imagini cu cei doi amorezi! Citeste mai mult pespynews. ro .

Primele imagini cu noua Dacia Sandero 2019: Soferilor pur si simplu nu le-a venit sa creada!

Dacia intentioneaza sa lanseze si a treiageneratie Sandero, intrucat primele s-au bucurat de popularitate, atat in Romania, cat si in restul Europei. O revista franceza a publicat deja un posibil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )