Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ducesa Kate a implinit 38 de ani, insa a fost complet eclipsata de noul scandal. Ce mesaj i-au transmis Harry si Meghan

Adevărul Adevărul,
Ducesa Kate a implinit 38 de ani, insa a fost complet eclipsata de noul scandal. Ce mesaj i-au transmis Harry si Meghan

Kate Middleton, sotia printului William al Marii Britanii, a implinit 38 de ani. Harry si Meghan, care au acaparat toata atentia cu anuntul ca demisioneaza din familia regala britanica, i-au transmis un mesaj de felicitare ducesei de Cambridge. continuă pe Adevărul

Faze tari: Unde si-a gasit inelul pierdut acum 62 de ani; Prima pisica clonata din lume, Copy Cat, a implinit 18 ani; Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani. Japoneza Kane Tanaka si-a prelungit recordul de cea mai in varsta persoana din lume, sarbatorindu-si duminica. Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga intr-o cafenea cu pisici. intr-o cafenea din statul american Missouri, obisnuitii casei nu sunt clientii care vin zilnic, ci cateva.

Ce pasiuni are cea mai batrana femeie din lume, care tocmai a implinit 117 ani

Kane Tanaka, cea mai batrana femeie din lume, a implinit venerabila varsta de 117 ani. Potrivit autoritatilor din Japonia, femeia s-a nascut prematur in 1903.

Romanca ucisa in Germania. Tanara de 37 de ani a fost gasita moarta in casa de iubitul ei

O tanara romanca de 37 de ani a fost gasita moarta intr-un apartament situat la mansarda unui bloc din Borgholzhausen, districtul Gutersloh din Germania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )