Libnet.ro
UNICEF

16:45

TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: MARTURISIRI FARA PERDEA, facute pentru prima data!

B1 B1,
TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: MARTURISIRI FARA PERDEA, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a publicat un mesaj inedit in ziua in care fratele sau mai mic, Andrei, a implinit 18 ani. continuă pe B1

Au aparut IMAGINILE INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a dat datalii inedite despre relatia pe care o are cu Mihai Bendeac, controversatul star al Antenei 1.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac si-a lasat toti fanii masca! IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Controversatul actor a publicat un mesaj inedit pentru parintii.

A luat foc blocul in care locuieste Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a trecut prin clipe de groaza saptamana aceasta, cand blocul din capitala in care locuieste a luat foc! Iata ce povesteste actorul despre momentele de cosmar! .

Incendiu, in blocul in care locuieste Mihai Bendeac. Vedeta iUmor era acasa in acel moment. Ce a urmat

Mihai Bendeac a tras o sperietura pe cinste! Juratul de la iUmor s-a trezit cu fum in casa si nu stia de ce, mai apoi a inceput sa inspecteze locul si sa vada sursa. Dupa ce s-a uitat bine in toata locuinta, a iesit afara pentru a avea o imagine de ansamblu. Actorul s-a filmat .

SOC: Blocul lui Mihai Bendeac a luat FOC! Apartamentul actorului, PLIN DE FUM! Din pacate, s-a intamplat ...

Mihai Bendeac a tras o sperietura sora cu moartea cand a luat parte la un incendiu de proportii. Focul a izbucnit la un apartament din blocul in care el locuieste, iar fumul a ajuns peste tot, inclusiv in.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac a publicat o imagine inedita alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, la care a atasat un mesaj emotionat. Imediat, reactiile fanilor au inceput sa curga.

S-A SINUCIS! VESTEA care A SOCAT Romania! Mihai si-a pus CAPAT ZILELOR

Vestea care a i-a socat pe toti! Mihai Cosmin Brais, absolvent de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi si-a luat zilele chiar cu o zi inainte de a sustine licenta,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )