Libnet.ro
UNICEF

07:30

Te iubesc de la testul de sarcina! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute in premiera!

B1 B1,
Te iubesc de la testul de sarcina! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute in premiera!

Mihai Bendeacsi-a surprins fanii cu un mesaj inedit publicat in mediul online. Fratele actorului, Andrei, a implinit recent varsta de 18 ani, iar cu aceasta ocazie cedeta TV i-a transmis un mesaj. continuă pe B1

Delia recunoaste de ce isi alege tinute extravagante la iUmor. Ce ii spun Mihai Bendeac si Cheloo, mereu

Delia este una dintre cele mai indragite vedete autohtone. Artista si-a obisnuit deja fanii cu tinutele sale extravagante, atat pe scenele pe care urca la concerte, cat si la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Mihai Bendeac si Cheloo nu au ce sa ii reproseze in privinta hainelor, dar rad mereu de ea pentru ca .

Este SOCUL momentului: MIHAI BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a socat fanii cu o fotografie de la spectacolul Nunta, noteazastirescu. ro. Actorul a postat o poza pe contul sau de Instagram, in care apare plin de vanatai si cu sange pe.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii prin intermediul unei postari incendiare. Controversatul actor apublicat o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )