Libnet.ro
UNICEF

13:00

Milioane de romani, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST, chiar in ziua in care MARIA CIOBANU a implinit 82 de ani: Azi, Ciocarlia... (FOTO)

B1 B1,
Milioane de romani, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST, chiar in ziua in care MARIA CIOBANU a implinit 82 de ani: Azi, Ciocarlia... (FOTO)

Zi mare pentru lumea muzicii populare! Maria Ciobanu a implinit, marti, frumoasa varsta de 82 de ani, ocazie cu care admiratorii indragitei artiste, dar si fiul acesteia, Ionut Dolanescu, i-au transmis. continuă pe B1

ROMANIA, iN LACRIMI pentru Mihai Constantinescu! SOTIA artistului a facut ANUNTUL TRIST!

Durere mare pentru apropiatii lui Mihai Constantinescu! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aflat de aproape sase luni in coma, starea lui de.

Romania, in LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL TRIST: Ciocarlia noastra draga, Maria Ciobanu ...

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,.

Cand se difuzeaza ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Antena 1 a facut anuntul oficial

Ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5, se apropie cu pasi repezi. Din pacate, fanii emisiunii se pregatesc sa-si ia adio de la formatul special al iubirii care a facut furori in randul doamnelor si doamnisoarelor si nu numai. Cand se va difuza ultimul episod al aventurilor din Thailanda? Cand se difuzeaza ultimul episod din .

SOC! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT PE TOTI!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Fostul premier se imbraca si arata ca un.

GATA! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL SOC dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Acum, e OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )