Libnet.ro
UNICEF

14:00

DOLIU in cinematografie! NE-A PARASIT cea mai buna actrita... Publicul iI PLANGE DISPARITIA! (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in cinematografie! NE-A PARASIT cea mai buna actrita... Publicul iI PLANGE DISPARITIA! (FOTO)

Zi neagra in lumea filmului! INCENDIAR! ALEX VELEA SI ANTONIA AU FACUT-O iN PUBLIC: M-A FACUT ATAT DE FERICIT, M-A iMPLINIT. Actrita franceza Anna Karina s-a stins din viata la 79 de ani,. continuă pe B1

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Dar si Har. Cum mancam corect in post. Dieta bunicii, cea mai buna

VESTE ULUITOARE despre Simona Halep! ABIA S-A iNTAMPLAT! DECIZIA A FOST LUATA

Da, este adevarat! Simona Halep este a doua cea mai buna jucatoare a lumii din ultimul deceniu! RUPE TACEREA DESPRE NOUA SARCINA! AM SIMTIT NEVOIA SA FAC PUBLIC ACEST.

Ash Barty, cea mai buna tenismena din 2019

Australianca Ashleigh Barty a fost desemnata de catre WTA jucatoarea anului 2019, dupa ce a primit p.

Cum sa pregatesti cea mai buna crema de vanilie caramelizata

Va propunem o reteta delicioasa din celebra carte de bucate a Sandei Marin, care se pregateste rapid si cu care ii puteti incanta pe membrii familiei.

Iohannis va primi Premiul Charlemagne, cea mai prestigioasa distinctie oferita vreodata unui politician roman

Presedintele Klaus Iohannis va primi, in luna mai, Premiul Charlemagne, acordat in orasul german Aachen, aceasta fiind cea mai prestigioasa distinctie internationala pe care a primit-o vreodata un om politic roman, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan. Foarte mult a contat in ochii juriului implicarea presedintelui Iohannis pentru apararea valorilor europene si a statului de drept, afirma el.

VIDEO INTERVIU Ce senzatii ai cand mergi cu o viteza de 300 kmh? Experienta traita de cea mai rapida motociclista din Romania:Ma feresc in trafic, multi soferii ii dispretuiesc pe mopedisti

Cand mergi cu o viteza de peste 300 kmh simti ca esti pe o racheta aer-aer! - povesteste cea mai rapida motociclista din tara, Cristina Udrescu. Senzatiile de pe circuit sunt complet diferite de experientele pe care le traieste, zilnic, in traficul din Bucuresti. Merg foarte incet, ma depasesc toti livratorii de pizza. Soferii se poarta urat cu cei care folosesc mopede, unii sar la bataie cand vad ca sunt fata!. intr-un interviu pentru Hotnews, Cristina Udrescu s-a referit la modul in care ar trebui schimbata legislatia, dar si la greselile pe care le fac atat soferii, cat si motociclistii intr-un trafic care pare mai degraba o tortura.

Salvati Copiii: Sud-estul tarii, in topul regiunilor cu cea mai mare rata de abandon scolar

La nivelul anului scolar 2017-2018, rata abandonului scolar la nivel national in invatamantul primar si gimnazial era de 1,7% aprox. 000 elevi). Cea mai mare rata a abandonului scolar s-a inregistrat in Regiunea Centru cu 2,6%, urmata de Regiunea Sud-Est, cu 2%, se arata intr-un comunicat, citat de Agepres, al Organizatiei Salvati Copiii.

Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita lui Speak, cea mai indrazneata

Concurentii Asia Express, din sezonul 3, s-au intors acasa, iar dorul de Romania pare se fi fost foarte mare. Imediat ce s-au vazut reveniti cu bine pe meleagurile natale, vedetele au avut grija sa le spuna asta si fanilor, de pe retelele sociale. Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita .

VIDEO Cea mai importanta televiziune din Canada, reportaj elogios in Romania Biancai Andreescu: Anii petrecuti aici i-au modelat cariera

Cea mai importanta televiziune din Canada - CBCRadio Canada - a trimis o echipa la Pitesti si in satul Vaideeni pentru a face un reportaj despre inceputurile Biancai Andreescu, revelatia anului 2019 in tenisul mondial.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3321 seconds )