Libnet.ro
UNICEF

07:00

INCEDIAR! Vedeta iubita de MILIOANE de oameni este iNSARCINATA! Oamenii au inceput sa planga de EMOTII la auzul vestii... (FOTO)

B1 B1,
INCEDIAR! Vedeta iubita de MILIOANE de oameni este iNSARCINATA! Oamenii au inceput sa planga de EMOTII la auzul vestii... (FOTO)

Actrita americana Anne Hathaway a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara, tot cu actorul si producatorul de film Adam Shulman, cu care s-a casatorit din 2012, potrivit The Hollywood Reporter preluat. continuă pe B1

Cristina Ich este insarcinata. Cine este tatal copilului pe care il va avea. A recunoscut tot

Regina Instagramului, sau asa cum a devenit cunoscuta, Angelina Jolie de Romania, este insarcinata! Frumoasa bruneta va deveni in curand mama pentru prima oara. Cristina Ich este insarcinata! Cristina Ich va deveni in curand mama pentru prima oara! Cu toate ca pana acum a infirmat zvonurile despre o posibila sarcina, aceasta se pare ca s-a .

VESTE GREA! Vedeta iubita de milioane de romani A DIVORTAT! Zici ca e BLESTEM pentru VEDETE: Nu mi-am dorit sa ating acest subiect

Cantareata Amna, pe numele sau real Cristina Andreea Musat a divortat dupa noua ani de mariaj, alaturandu-se astfel sirului lung de vedete ale caror povesti de dragoste s-au destramat, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )