Libnet.ro
UNICEF

13:30

INCENDIAR! OANA ROMAN nu mai are nicio rusine! A facut-o iN DIRECT! Fanii s-au frecat la ochi cand au vazut-o! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

B1 B1,
INCENDIAR! OANA ROMAN nu mai are nicio rusine! A facut-o iN DIRECT! Fanii s-au frecat la ochi cand au vazut-o! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. continuă pe B1

impacare neasteptata! Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna. Cum s-au fotografiat cei doi

Oana Roman si Marius Elisei au decis sa mai dea o sansa casniciei lor, dupa momentele mai putin frumoase prin care au trecut in ultima perioada. Cei doi au decis sa se afiseze in vechea postura la un eveniment. Cum s-au fotografiat? Oana Roman si Marius Elisei, impacare neasteptata Oana Roman si Marius Elisei s-au .

Oana Roman, veste neasteptata in procesul cu Ovidiu Tender. Ce se intampla cu vedeta

Se pare ca Oana Roman a scapat dintr-o mare incurcatura, dat fiind faptul ca a scapat de unul dintre cele mai grele procese ale sale, in care un milionar celebru o acuza ca i-a bagat firma in faliment. Oana Roman, veste neasteptata in procesul cu Ovidiu Tender Porivit spynews. ro, recent, procesul in care SC Prospectiuni .

OANA ROMAN, prinsa in fapt! IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

HALUCINANT! OANA ROMAN, prinsa in fapt! I-a luat mana si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

Oana Roman, marturisire sfasietoare: Am intrat in depresie! A povestit cu lacrimi in ochi

Oana Roman a vorbit deschis inca o data despre depresie. Cum a afectat-o si care dintre evenimentele cele mai grele din viata sa au fost declicul? Vedeta a povestit totul cu lacrimi in ochi. Iata secretele fiicei lui Petre Roman! Oana Roman, despre depresie Oana Roman nu a avut o viata deloc usoara. Aceasta a .

NUCLEARA in SHOWBIZ! OANA ROMAN l-a iertat pe MARIUS ELISEI pentru aventura cu TRANSEXUALUL! Fotografiile cu cei DOI iti TAIE RASUFLAREA! (FOTO)

Dupa un scandal monstru in presa si o aventura cu transexualul Delia Rexha, Oana Roman si Marius Elisei au ajuns iar impreuna.

De ce s-a rupt relatia dintre Oana Roman si sora ei Catinca. Vedeta a dat cartile pe fata

Oana Roman trece printr-o perioada extrem de grea, declarand in urma cu putin timp separarea de tatal copilului sau. Din pacate, nici sora si nici parintele ei nu-i sunt alaturi de ea in aceste clipe. Iata ce s-a intamplat, de fapt, intre ele? Ce a provocat racirea relatiei dintre ele? De ce s-a rupt relatia .

SOC in showbiz! Pentru EA a fost PARASITA Oana Roman! Marius Elisei i-a scris iNAINTE SA ii dea ...

Vestea ca Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit a socat showbiz-ul romanesc. PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Cea care ar sti.

Orban: Am convingerea ca Firea nu mai are cum sa castige alegerile in Bucuresti. Am facut sondaje

Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca are convingerea ca actualul primar general, Gabriela Firea, nu mai are cum sa castige alegerile in Capitala dupa ce, in ultimii doi ani, au fost facute mai multe sondaje care indica acest lucru.

BOMBA! Oana Roman, RENEGATA de familie! Motivul SOCANT pentru care toata lumea i-a intors spatele

Dupa scandalurile prin care a fost tarata in ultima vreme, Oana a ajuns sa fie respinsa chiar si de familia ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )