Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorin Bontea si Razvan Fodor, aventura vietii la Asia Express: Frigarui din sange, frigarui cu capete de gaina sau cu ghiare de pui

B1 B1,
Sorin Bontea si Razvan Fodor, aventura vietii la Asia Express: Frigarui din sange, frigarui cu capete de gaina sau cu ghiare de pui

Celebra emisiune Asia Express si-a facut debutul la Antena 1, in weekend, cu un nou sezon incendiar al treilea). Concurentii au pornit intr-o aventura uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua. continuă pe B1

S-A AFLAT! Cine a castigat la Asia Express? Echipa a fost dezvaluita inca din primul episod

In primul episod al reality-show-ului de la Antena 1 s-au duelat trei echipe pentru amuleta de 1. 000 de euro. Alina Ceusan si Carmen Grebenisa, Chef Bontea si Razvan Fodor, Alexandru Abagiu si Radu Vladut au.

A inceput aventura Asia Express! Cocurentii, pusi intr-o situatie extrema din primele minute! Mirosul a fost cel mai greu de suportat...(VIDEO GALERIE FOTO)

Sambata, 15 februarie, a inceput Asia Express, realaity show de aventura prezentat la Antena 1. Noua echipe au plecat in Filipine unde se vor lupta pentru marele premiu.

Speak si partenera acestuia Stefania, la un pas de despartire la Asia Express! Din ce cauza s-au certat cei doi

Asia Express a inceput in forta cu un nou sezon, iar printre concurentii care s-au inscris in celebra aventura se numara si cuplul format intre celebrul cantaret Speak si partenera acestuia.

Inimile telespectatorilor Asia Express au fost cucerite de veselia molipsitoare a Mariei Buza si Liei Bugnar (GALERIE FOTO-VIDEO))

Maria Buza si Lia Bugnar au pornit in aventura Asia Express. Cele doua actrite sunt cele mai bune prietene si au fost extrem de incantate de propunerea de a participaimpreuna la.

SOC LA ANTENA 1! Chef SORIN BONTEA a izbucnit in LACRIMI in direct! Ce a patit celebrul bucatar

Sorin Bontea esteunul dintre cei mai indragiti chefi, dar si foarte exigent, dintre cei 3 chefi de la show-ul culinar de pe Antena 1, Chefi la cutite.

Culisele Asia Express. Cine le pazeste, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Cu ocazia unui nou sezon din Asia Express ce are loc pe Antena 1, acestia aduc in culise un personaj surpriza. Cine le va pazi pe vedetele noastre pe tot parcursul emisiunii? Culisele Asia Express Reality show-ul ce revine la Antena 1 sambata aceasta, pe 15 februarie de la ora 20:00, o sa fie la .

ASIA EXPRESS. Concurentii, fata-n fata cu prima confruntare

Lunga asteptare a luat sfarsit, caci maine, 15 februarie, de la 20:00, cel mai dur reality-show revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon: Asia Express- Drumul Comorilor.

Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia Express. Ce echipa este favorita publicului

In urma unor editii pline de suspans, Alex Abagiu si Radu Vladut au reusit sa castige prima amuleta din cadrul concursului Asia Express. Cum a reusit echipa formata din cele doua vedete sa ajunga la un asa rezultat si care a fost reactia lor? Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia .

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost.

Alex Velea si Mario Fresh, peripetii si lacrimi la Asia Express: Copiii mei abia asteapta sa ne vada

Alex Velea si Mario Fresh formeaza cea mai dinamica echipa din noul sezon Asia Express. View this post on.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )