Libnet.ro
UNICEF

18:30

ULTIMA ORA! Fiica lui CORNEL GALES, anuntul care CUTREMURA ROMANIA!

B1 B1,
ULTIMA ORA! Fiica lui CORNEL GALES, anuntul care CUTREMURA ROMANIA!

Moartea lui Cornel Gales a socat toata tara. Trupul neinsufletit al sotului regretatei artiste, Ileana Ciuculete, va fi adus in tara, marti. continuă pe B1

ANAF, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu romanii care au venituri din chirii

Locuinta este una din nevoile de baza ale populatiei, iar accesul la aceasta reprezinta un factor important de mentinere si imbunatatire a calitatii vietii, precum si o componenta esentiala a societatii. Exista, la nivelul Institutului National de Statistica o statistica a locuintelorsi are ca obiectiv aprecierea situatiei conditiilor de locuit si a evolutiei acesteia, atat .

Cine este Sasha, fiica vitrega a lui Cornel Gales. Tanara il plange, in timp ce propriul lui copil nu vrea sa auda de el

Cornel Gales nu a avut aproape familia. Acesta este acum plans de fiica vitrega, Sasha, dar si de nasa sa de cununie. Cu toate ca a avut un frate si o fiica biologica, relatiile dintre ei nu au fost niciodata stralucite. Sasha, fiica vitrega a lui Cornel Gales, il plange Cornel Gales s-a stins din .

Fiica Vivianei il plange cu lacrimi amare pe Cornel Gales. Ce mesaj emotionant a transmis Sasha

Fiica Vivianei, femeia care i-a fost alaturi lui Cornel Gales dupa ce Ileana Ciuculete a murit, in urma cu doi ani, a transmis un mesaj emotionant dupa ce barbatul a incetat din viata in tragicul accident rutier produs, duminica, in Spania. Sasha a scris ca isi va aminti de Cornel Gales ca despre omul care .

Cornel Gales va fi ingropat langa Ileana Ciuculete. Ce le-a cerut prietenilor sa-i puna langa mormant

Cornel Gales a murit fulgerator intr-un accident de masina produs in Spania, loc in care s-a retras dupa ce sotia sa s-a stins din viata. Barbatul urmeaza sa fie adus in tara pentru a putea fi inmormantat. Cand va fi slujba si ce detaliu le-a cerut prietenilor sa se afle langa mormantul sau? Cornel Gales, .

Ce au vazut martorii la fata locului, imediat dupa accidentul in care a murit Cornel Gales

Ies la iveala noi detalii cutremuratoare despre accidentul rutier produs in Spania, in care Cornel Gales si-a pierdut viata. Unul dintre prietenii lui sustine ca a vorbit cu martorii de la locul accidentului, iar acestia i-au spus ca barbatul, care nu purta centura de siguranta, a iesit prin trapa si a murit pe loc, dupa .

Blestemul care i-a urmarit pe Cornel Gales si sotia lui

Se duc lupte grele in instanta pentru averea stransa de Ileana Ciuculete si Cornel Gales. Pe de o parte, copiii artistei cer banii mamei lor si l-au dat in judecata pe Cornel Gales. Lucrurile s-au complicat.

Cat costa casa in care Cornel Gales a trait alaturi de Ileana Ciuculete. Abia acum s-a aflat!

Cu siguranta oamenii s-au intrebat, macar o data, cat valoreaza casa in care Cornel Gales si Ileana Ciuculete si-au dus traiul.

IMAGINI HORROR! TRUPUL lui Cornel Gales, MUTILAT iN ULTIMUL HAL! Apropiatii acestuia au ramas absolut SOCATI: Ce au facut medicii dupa accident intrece orice imaginatie (GALERIE FOTO)

Detalii teribile despre moartea lui Cornel Gales, fostul sot al regretatei artiste Ileana Ciuculete. VEZI AICI GALERIA FOTO Autoritatile spaniole au declarat ca in urma accidentului rutier, acesta nu a avut.

Ultima ora. Perchezitii la un sediu PSD. Ce cauta oamenii legii. L-au ridicat pentru audieri

In aceasta dimineata s-au desfasurat perchezitii de amploare la sediul PSD, din Arad. Oamenii legii au facut cercetari, in cadrul unei anchete, existand persoane duse la audieri. A fost vorba despre un deputat care s-a prezentat alaturi de avocatul sau, la sediul DNA din Timisoara. UPDATE 11:45 Deputatul PSD, Florin Tripa, facut mai multe .

Panica in Romania! Un microbuz a intrat intr-un grup de pietoni! Detalii de ultima ora

Un accident cumplit, produs luni in municipiul Zalau ar fi putut avea urmari dramatice! Doua autovehicule s-au ciocnit puternic, dupa care unul dintre ele a ajuns pe trotuar, unde a acrosat cativa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )