Libnet.ro
UNICEF

15:45

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii prin intermediul unei postari incendiare. Controversatul actor apublicat o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache,. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac se gandeste serios sa renunte la burlacie. NU E GLUMA! Actorul a marturisit ca este.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce, in perioada in care a prezentat show-ul X-Factor a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor.

Medicii au confirmat: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca se confrunta cu depresia, o afectiune care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie importanta, aceea de a renunta la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )