Libnet.ro
UNICEF

13:45

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial iMPREUNA! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial iMPREUNA! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii prin intermediul unei postari incendiare. Controversatul actor apublicat o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache,. continuă pe B1

Mihai Bendeac si Delia sunt OFICIAL impreuna! E BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Asta e bomba momentului in showbiz-ul romanesc. Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita,.

Roxana Vancea, dezvaluire socanta despre noul ei iubit? Cum arata barbatul cu care l-a inlocuit pe Mihai Bendeac

Roxana Vancea pare sa-l fi uitat definitiv pe Mihai Bendeac. Fosta asistenta TV a postat pe contul personal de Instagram o fotografie in care apare alaturi de un barbat care pare sa fie actualul ei iubit. Roxana tine in mana un balon in forma cifrei 2, semn ca relatia pe care o are cu barbatul .

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. A ajuns la concluzia aceasta dupa ce si-a demonstrat ca e bona perfecta pentru nepotica Deliei sau pentru copiii care au insotit concurentii.

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are. Acesta a marturist ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )