Libnet.ro
UNICEF

05:15

Catrinel Menghia, cea mai SEXY GRAVIDA! POZE INCENDIARE in lenjerie intima! (FOTO)

B1 B1,
Catrinel Menghia, cea mai SEXY GRAVIDA! POZE INCENDIARE in lenjerie intima! (FOTO)

Frumoasa bruneta de 33 de ani a pozat sexy in lenjerie intima, in ciuda faptului ca este gravida in luna a sasea. Catrinel Menghia este unul dintre cele mai renumite fotomodele din Romania, apreciata la. continuă pe B1

Amazon, cea mai valoroasa companie de pe Wall Street

Amazon a devenit pentru scurt timp cea mai valoroasa companie de pe Wall Street in cursul sedintei bursiere de ieri, la cateva zile dupa ce Microsoft a detronat liderul Apple, transmite Reuters.

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare all-time a Campionatului European

Handbalista Cristina Neagu a devenit, luni, in timpul meciului cu Germania, cea mai buna marcatoare all-time a Campionatului European, dupa ce a marcat al cincilea gol al sau in partida si a adunat 206 in total, fata de 205 ale detinatoarei recordului, unguroaica Agnes Farkas.

(P) Oamenii care schimba lumea fintech iti spun de ce un job la Finastra e cea mai potrivita alegere pentru cariera ta

Finastra este un exemplu de companie atenta la nevoile angajatilor, la traseul profesional pe care acestia vor sa il urmeze si la importanta unui echilibru intre viata la birou si cea personala a fiecarui membru al echipei. Cea mai importanta resursa.

Dan Negru, despre cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o. Mirela Voicu: Mi s-a facut pielea de gaina

Dan Negru a povestit in emisiunea Voi cu Voicu care a fost si cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care a primit-o vreodata. Eram in aeroport la Cluj, este cea mai frumoasa declaratie de.

A fost aleasa cea mai buna destinatie turistica din lume in anul 2018! Are mai multi turisti pe an decat populatia Romaniei

Portugalia a fost realeasa drept cea mai buna destinatie turistica din lume pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, care s-a desfasurat sambata seara chiar la Lisabona, potrivit EFE ci.

De ce vrea Kim Jong-un sa-si inlocuiasca arma secreta de la TV, cea mai cunoscuta femeie din Coreea de Nord

Celebra crainica Ri Chun-hee 75 de ani), cea care a dat toate marile vesti in ultimii 40 de ani poporului nord-coreean, fapt ce i-a atras titlurile de regina propagandei si portavocea lui Kim Jong-un, va fi inlaturata de pe post la dorinta dictatorului.

Cea mai dura cursa din istoria maratonului. Cum s-a incheiat intrecerea in care multi sportivi au fost la un pas de moarte

Maratonul este unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul Jocurilor Olimpice, care are loc, conform traditiei, in ultima zi a competitiei, chiar inainte de ceremonia de inchidere. intrecerile de azi par a fi floare la ureche pe langa cursa din 1904, cand mai multi sportivi au fost la un pas de a-si pierde viata. Mai putin de jumatate dintre concurenti au trecut linia de finis.

Cea mai usoara metoda de a curata colonul de toxine

Din cand in cand este nevoie sa iti detoxifici si sa-ti cureti colonul, iar acest proces este destul de simplu: ai nevoie de doua sucuri naturale - cel mai bine ar fi sa le faci tu in casa - de prune si de.

Cea mai mare banca germana se prabuseste

Actiunile celei mai mari banci germane au scazut puternic miercuri, in urma anchetei efectuate asupra sa privind posibile infractiuni de sppalare de bani.

Fabuloasa Cristina Neagu! Romanca este cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European de handbal

In minutul 27 al meciului Romania-Germania, a doua partida a nationalei Romaniei la Campionatul European, Cristina Neagu a inscris al cincilea sau gol in acest meci si a devenit handbalista cu cele mai multe reusite la un turneu final al competitiei - 206.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )