Libnet.ro
UNICEF

19:30

CUTREMUR monden! IRINEL COLUMBEANU, din nou cu iubita tinerica! Dezvaluiri incendiare din PALATUL de la IZVORANI

B1 B1,
CUTREMUR monden! IRINEL COLUMBEANU, din nou cu iubita tinerica! Dezvaluiri incendiare din PALATUL de la IZVORANI

Celebrul afacerist Irinel Columbeanu s-a impacat cu tanara Oana Cojocaru. Cei doi s-au afisat din nou impreuna la un eveniment monden. Milionarul de la Izvorani s-a indragostit lulea, la inceputul. continuă pe B1

MECIUL SECOLULUI: Floyd Mayweather, din nou in ring! Duel pe viata si pe moarte

Floyd Mayweather a acceptat provocarea lansata de campionul rus de arte martiale mixte Habib Nurmagomedov si va urca din nou in ring. Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat p.

Lumea muzicii, din nou in doliu! A murit la 44 de ani

Este din noudoliuin lumea muzicii! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Membrul trupei All That Remains a fost gasit fara suflare. Oli Herbert a murit la varsta de.

Dan Nica, un vizionar ntr-ale cercetarii stiintifice, coleg cu dna Dancila n PE, loveste din nou!

Saptamana trecuta dl Dan Nica a recidivat in PE, suparat tare pe chinezi, care, pare-se, ne fura banii din programele de cercetare finantate de UE si se fac apoi nevazuti. Doamnele si domnii finuti de la ERC [. ] i-au trantit insa in fata cifrele: din totalul de 8. 564 de granturi acordate, doar 34 au fost castigate de chinezi. Reactiile din PE nu s-au lasat asteptate. Astfel, vicepresedintele Comisiei Parlamentare pentru Industrie, Cercetare si Energie, dl Hans-Olaf Henkel, a spus despre propunerile romanului ca sunt ridicole, catalogandu-le ca o abordare masochista a politicii stiintei.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, are din nou acces la internet

Ecuadorul i-a restabilit partial accesul la Internet fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, care s-a refugiat de peste sase ani in ambasada ecuadoriana din Londra, transmite Reuters. Informatia a fost anuntata independent de WikiLeaks si de avocatul lui Assange, conform site-ului agentiei Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )