Libnet.ro
UNICEF

23:30

Au facut BUNGA, BUNGA la INSULA IUBIRII, dar Antena 1 A CENZURAT imaginile: Acum au aparut pe internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

B1 B1,
Au facut BUNGA, BUNGA la INSULA IUBIRII, dar Antena 1 A CENZURAT imaginile: Acum au aparut pe internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

Scene incendiare la Insula iubirii! Alexandra si Aurel s-au reunit in celebrul show, iar concurentul nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita, asa cum se asteptau si ceilalti. continuă pe B1

INSULA IUBIRII. Situatie fara precedent in showul TV. Un nou capitol in viata unei concurente

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat in aceasta seara, de la 20:00, la Antena 1 scoate in evidenta rivalitatea dintre Denisa si Geanina. Daca initial le-au unit trairile pentru b?.

Insula Iubirii. Rivalitatea dintre doua concurente pentru cucerirea ispitei ia o noua intorsatura

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat in aceasta seara, de la 20:00, la Antena 1 scoate in evidenta rivalitatea dintre Denisa si Geanina. Daca initial le-au unit trairile pentru barbatii cu care au.

Premiera la Insula Iubirii. O concurenta s-a logodit cu cel care i-a fost ispita in cadrul emisiunii

O fosta concurenta de la Insula Iubirii s-a logodit chiar cu cel care i-a fost ispita in cadrul emisiunii. Cei doi par sa aibe o relatie foarte fericita, dar si fostul barbat al concurentei s-a cuplat cu ispita. O adevarata telenovela cu urmari oarecum evidente. Insula Iubirii este o emisiune unde esti tentat sa crezi .

Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amantaoficiala a celebrului cuplu!

Relatia dintre sexoasa bruneta de la Insula Iubirii si temutul interlop Ciprian Pian scartaie serios, relateaza Cancan.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )