Libnet.ro
UNICEF

21:32

Au facut bunga, bunga la Insula Iubirii, dar Antena 1 a cenzurat imaginile: Acum au aparut pe internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

B1 B1,
Au facut bunga, bunga la Insula Iubirii, dar Antena 1 a cenzurat imaginile: Acum au aparut pe internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

Scene incendiare la Insula iubirii! Alexandra si Aurel s-au reunit in celebrul show, iar concurentul nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita, asa cum se asteptau si ceilalti. Aurel si Alexandra,. continuă pe B1

Insula Iubirii, scoasa din grila. Decizia luata de sefii de la Antena 1

Fanii emisiunii Insula Iubirii sunt intr-un soc total! Sefii Antena 1 au luat o decizie radicala, au scos emisiunea din grila. Nimeni nu s-ar fi gandit la motivul pentru care ar disparea brusc show-ul controversat deja extrem de iubit de toti romanii. De audiente nu ar putea fi vorba, se gandesc fanii care urmaresc in .

Premiera absoluta, la Insula Iubirii. Are loc primul Dream Date in trei din emisiune. Cine sunt protagonistii

Insula Iubirii are parte de o premiera absoluta in episodul din aceasta seara! Finele sezonului ce este in derulare surprinde una dintre cele mai fierbinti scene pe care le-a vazut Thailanda. Unul din dream date-ulrile visate de majoritatea concurentilor de anul acesta s-a terminatin trei. Cine sunt protagonistii celui mai controversat episod din istoria show-ului .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )