Libnet.ro
UNICEF

10:31

SCANDAL in lumea MANELELOR! Regele FLORIN SALAM, ingropat! Fanii sunt in stare de soc! N-ar fi vrut niciodata sa se afle asta

B1 B1,
SCANDAL in lumea MANELELOR! Regele FLORIN SALAM, ingropat! Fanii sunt in stare de soc! N-ar fi vrut niciodata sa se afle asta

Detalii incendiare au iesit la iveala despre celebrul manelist Florin Salam! Putini oameni cunosc faptul ca celebrul manelist a fost in centrul unui scandalizbucnit in urma cu cativa ani, care putea sa i. continuă pe B1

Drama in LUMEA MANELELOR! Regele NICOLAE GUTA e la pamant: A renuntat definitiv la muzica! Fanii si-au luat ADIO

Madalina Dumitru, ultima femeie care i-a daruit un copil lui Nicolae Guta, cunoscuta in showbiz drept Beyonce de Romania, a luat o decizie grea. Mai exact, a hotarat sa renunte, definitiv, la muzica si sa isi.

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

MACEL TOTAL in lumea manelelor! DANI MOCANU, probleme mari cu INTERLOPII! Recompensa de milioane pe CAPUL cantaretului! Fanii sunt in alerta

Desi sunt considerati cei mai cunoscuti manelisti, Florin Salam si Dani Mocanu nu sunt feriti de necazuri. De-a lungul carierei cei doi artisti au avut mari probleme cu membrii ai lumii interlope, in urma.

Legatura TERIBILA dintre REGELE MANELELOR, Florin Salam, si indragita ANDREEA ESCA: Toti cei care ii cunosc au ramas cu GURA CASCATA... (VIDEO)

Prezenta la majoratul fiicei sale, Andreea Esca a dansat pe maneaua lui Florin Salam. A fost unul dintre marile momente ale serii! Stirista a fost in centrul atentiei si a starnit numeroase reactii si.

Legatura teribila dintre regele manelelor, Florin Salam, si indragita Andreea Esca: Toti cei care ii cunosc au ramas cu gura cascata... (FOTO)

Andreea Esca pare sa nu aiba prejudecati atunci cand vine vorba despre gusturile muzicale! Daca toata lumea a vazut-o la concertele Deliei sau ale lui Carla s Dreams in primele randuri, uneori, chiar.

DRAMA in lumea manelelor! DOLIU pentru regele NICOLAE GUTA! Asa arata MORMANTUL de aur! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...(FOTO)

Desi este considerat regele manelelor, Nicolae Guta a oferit de-a lungul timpului putine detalii despre viata membrilor familiei sale. Cu toate acestea, in urma cu cativa ani, fanii au aflat ca celebrul.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2012 seconds )