Libnet.ro
UNICEF

09:46

SOC la PRO TV! Este vorba despre CABRAL! Din pacate, AVEA VITEZA MARE (VIDEO)

B1 B1,
SOC la PRO TV! Este vorba despre CABRAL! Din pacate, AVEA VITEZA MARE (VIDEO)

Cabral Ibacka a publicat noi imagini incendiare, care au devenit virale! DOAMNE, DUMNEZEULE!TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTULCUMPLIT! Vedeta PRO si-a reluat. continuă pe B1

Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara va fi mai saraca

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu.

Mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? Raluca Aprodu o interpreteaza pe Izabela in serialul de la PRO TV FOTO

Raluca Aprodu este mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? De-a lungul timpului, fanii celui mai iubit serial de comedie au considerat-o pe actrita Anca Dumitra una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Raluca, actrita in viitoarea productie de la Pro TV, a venit sa-i faca acesteia concurenta. Raluca Aprodu, mai frumoasa decat .

El este sosia lui Celentano din Las Fierbinti. Dupa trei beri, e mai ceva ca personajul de la PRO TV

Cum orice nas isi are nasul, pana si Celentano are concurenta acerbala numerele de pahare. Sosia personajului pe care Adrian Vancica il interpreteaza in Las Fierbinti a fost gasita! Cum arata, cine este si cat de tare se aseamana cu personajul, la doar trei beri distanta! Mitica, la trei beri distanta de rolul veritabil din .

Program PRO TV: la ce ora incepe Vocea Romaniei, sezonul 9. Ce se intampla in aceasta seara la PRO TV

Toamna a venit, sa inceapa si spectacolul! Pentru cei speriati de o posibila ploaie, iata programul PRO TV mai jos. La ce ora incepe Vocea Romaniei, sezonul cu numarul 9? La ce ora incepe Vocea Romaniei, sezonul 9 Vocea Romaniei a ajuns la sezonul 9, iar debutul pe micile ecrane va avea loc vineri, 6 .

Ce veste a primit Anamaria Prodan despre emisiunea pe care o va prezenta la PRO TV. Gospodar fara Pereche, amanata

Reprezentantii postului de telviziune Pro TV au anuntat-o pe Anamaria Prodan ca emisiunea Gospodar fara Pereche, a carei gazda este, a fost amanata. Prima editie a show-ului fusese programata initial pe 12 septembrie, de la ora 21:30, dar a fost mutata pe 14 septembrie, de la ora 20:00. Emisiunea Gospodar fara Pereche, prezentata de Anamaria .

DIVORTUL MOMENTULUI: Se despart la putin timp dupa nunta. Fanii sunt in stare de SOC. Da, este vorba chiar de..

Da, este adevarat. Urmeaza sa se finalizeze divortul Pur si simplu, asa a fost sa fie. Am stabilit amandoi ca este mai bine sa ne separam. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Asa a fost sa fie.

Ce premiu in bani este pus la bataie la Vocea Romaniei. PRO TV a mentinut suma fabuloasa

Vineri, 6 septembrie, premiera Vocea Romaniei. Show-ul in care numai timblele conteaza a pus multi bani in joc. PRO TV a mentionat suma fabuloasa. Ce premiu in bani este pus la bataie la Vocea Romaniei Competitia se anunta acerba si de aceasta data. Lui Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes li s-a alaturat Horia Brenciu, .

Cei de la PRO TV nu mai au rabdare. Ce se intampla cu noua emisiune care intra pe post toamna aceasta

Cei de la Pro TV schimba cursul show-urilor! Nici nu a inceput bine grila emisiunilor de toamna, iar cei de la Pro TV aduc noi modificari. Ce emisiune va fi difuzata mai devreme decat se anuntase initial? Fanii noului format sunt cu emotiile la purtator deja! Cei de la Pro TV s-au rasgandit! O emisiune .

Un actor din serialul Vlad s-a insurat in secret. Ce a ascuns, de fapt, de ochii telespectatorilor de la PRO TV

Actorul care il va interpreta pe Leonard Cazacu in serialul Vlad de la PRO TV s-a insurat in secret. Ce a ascuns, de fapt, de ochii telespectatorilor? Un actor din serialul Vlad s-a insurat in secret Emilian Oprea, cel care il va juca pe Leonard Cazacu in serialul Vlad de la PRO TV, s-a insurat .

LIVE TEXT Vocea Romaniei la PRO TV. Irina Rimes, in lacrimi. Prima emisiune fara Andra

Live text Vocea Romaniei PRO TV, de la ora 20:30. Irina Rimes va fi in lacrimi, iar doi antrenori de voci se vor duela in replici neincetat. Prima emisiune fara Andra, dar cu efervescentul Horia Brenciu. UPDATE: Pentru Cearnau Malina se bat Brenciu si Chirila. Venind cu cover-ul piesei Tennessee Whiskey, a ajuns in echipa .

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )