Libnet.ro
UNICEF

21:47

Stefan Banica si Lavinia Pirva si-au botezat copilul in mare secret! Cum au fost surprinsi cei doi (IMAGINI INCENDIARE)

B1 B1,
Stefan Banica si Lavinia Pirva si-au botezat copilul in mare secret! Cum au fost surprinsi cei doi (IMAGINI INCENDIARE)

Stefan Banica si Lavinia Pirva si-au botezat in mare secret baietelul. GALERIE FOTO Alexandru a venit pe lume la inceputul lunii mai, iar in data de 22 septembrie cei doi artisti au mers la biserica. continuă pe B1

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva, botez in secret. Cine a participat la marele eveniment

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva si-au botezat in secret fiul, alegand si de aceasta data ca intimitatea sa fie pe primul loc. Cum s-au pregatit pentru marele eveniment din viata lor si cine a fost invitat la prima petrecere data in cinstea lui Alexandru? Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva si-au botezat fiul in .

Lavinia Pirva si-a revenit complet dupa ce a nascut. Cum arata sotia lui Stefan Banica in costum de baie

Lavinia Pirva a si uitat de kilogramele in plus acumulate pe parcursul sarcinii. Cu toate ca a nascut in urma cu doar sase luni, bruneta se poate lauda cu o silueta de vis, chiar mai frumoasa decat inainte, acum fiind ceva mai voluptoasa. Cum arata aceasta in costum de baie? Lavinia Pirva, in costum de .

Bomba mondena! STEFAN BANICA JR, pe felie cu ADRIANA BAHMUTEANU! Lavinia Pirva a aflat tot! Va fi SCANDAL

Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluiri socante despre Stefan Banica Jr. Ea a dezvaluit ca celebrul cantaret i-a facut avansuri. Chiar Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluirea, in 2006, cand fusese.

Da, totul e adevarat! E vorba de sotia lui Stefan Banica Jr: Adevarul a iesit la iveala!

Cantareata, Lavinia Pirva a nascut un baietel, iar in timpul sarcinii aceasta a luat foarte mult in greutate. Se pare ca, sotia lui Stefan Banica Junior a revenit intr-un timp foarte scurt la formele.

Adriana Bahmuteanu a fost batuta de primul sot din cauza lui Stefan Banica Jr.! Ce s-a intamplat intre ea si celebrul cantaret

Adriana Bahmuteanu a fost batuta de primul sot, fiind orbit de gelozie, din cauza lui Stefan Banica Jr. ! Ce s-a intamplat intre ea si celebrul cantaret? Adriana Bahmuteanu a fost batuta de primul sot din cauza lui Stefan Banica Jr. Adriana Bahmuteanu, fosta prezentatoare de televiziune, si-a cunoscut primul sot in perioada liceului. Cei doi .

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Averea lui Stefan Banica jr. s-a dublat in ultimul an. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE ! VICTOR SLAV E iN STARE DE SOC! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Ei bine, artistul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )