Libnet.ro
UNICEF

14:15

TRAGEDIE in LUMEA MANELELOR! Sfarsit pentru regele NICOLAE GUTA! Detalii despre BOALA cumplita de care sufera! Fanii sunt in lacrimi

B1 B1,
TRAGEDIE in LUMEA MANELELOR! Sfarsit pentru regele NICOLAE GUTA! Detalii despre BOALA cumplita de care sufera! Fanii sunt in lacrimi

Detalii incendiare desapre viata amoroasa a lui Nicolae Guta au iesit la iveala! Manelistul, implicat in prezent indtr-o srelatie cu Cristina a intrat in depresie, in conditiile in care nu mai poate face. continuă pe B1

DRAMA in lumea manelelor! DOLIU pentru regele NICOLAE GUTA! Asa arata MORMANTUL de aur! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...(FOTO)

Desi este considerat regele manelelor, Nicolae Guta a oferit de-a lungul timpului putine detalii despre viata membrilor familiei sale. Cu toate acestea, in urma cu cativa ani, fanii au aflat ca celebrul.

Drama in LUMEA MANELELOR! Regele NICOLAE GUTA e la pamant: A renuntat definitiv la muzica! Fanii si-au luat ADIO

Madalina Dumitru, ultima femeie care i-a daruit un copil lui Nicolae Guta, cunoscuta in showbiz drept Beyonce de Romania, a luat o decizie grea. Mai exact, a hotarat sa renunte, definitiv, la muzica si sa isi.

PREVIZIUNI sumbre pentru PRINCIPELE NICOLAE! Blestem cumplit in ziua nuntii REGALE! Fanii sunt in stare de SOC

Locul in care se va desfasura petrecere din ziua nuntii principelui Nicolae are o poveste aparte. Cazinoul din Sinaia, supranumit si casa diavolului, a fost construit in 1913, informeaza Romania TV. Este.

RAZBOI in familia regala! PRINCIPESA MARGARETA nu se lasa! LOVITURA cumplita pentru principele NICOLAE inainte de marea nunta!

Principele Nicolae si Alina Binder se casatoresc duminica la Sinaia! La marele eveniment vor sosi invitati din toata Europa, mai putin membrii Familiei Regale di n Romania, asa cum rezulta dintr-un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )