Libnet.ro
UNICEF

08:15

Veste INCENDIARA din muzica populara! BENONE SINULESCU si IRINA LOGHIN au dat cartile pe fata despre RELATIA lor: Ni s-a suit la cap!

B1 B1,
Veste INCENDIARA din muzica populara! BENONE SINULESCU si IRINA LOGHIN au dat cartile pe fata despre RELATIA lor: Ni s-a suit la cap!

Dezvaluiri incendiare in muzica populara! Benone Sinulescu a transat, in sfarsit, speculatiile despre posibila poveste de iubire cu o alta interpreta indragita din Romania, Irina Loghin, relateaza. continuă pe B1

DOLIU in muzica POPULARA! IONUT DOLANESCU a facut anuntul TRIST: REGRETE ETERNE pentru marea voce! Romania, in lacrimi (FOTO)

Fanii cantaretului Ion Dolanescu s-au adunat la mormantul artistului pentru a-i cinsti numele cu prilejul parastasului, organizat in detaliu de Ionut Dolanescu. Desi surse din presa au precizat ca Ion Dola.

ZI NEAGRA PENTRU MUZICA POPULARA: Patru artisti au MURIT pe loc in BMW-ul care s-a rupt in doua! INCREDIBIL cine se intorcea de la concert... (VIDEO)

Informatii infioratoare cu privire la teribilul accident care a avut loc joi dimineata in zona localitatii Dobrotesti din jud. Teleorman, in urma caruia patru oameni au murit pe loc. Cei patru barbati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )